≫ 

Mladić (18) silovao maloletnicu u koju je smrtno zaljubljen: Vezao joj ruke, noge i usta, a onda je obljubio na gradskom stadionu

Ovaj monstruozni čin se desio u prepodnevnim satima

  • 4

Maloletna devojčica ( 16 ), čije ime policija nije saopštila, iz Vinice, gradića na istoku Makedonije, juče je preživela pravi horor.

MAJKA MONSTRUM: Terala ćerku (13) na seks sa dedom, pa i sama bludničila s njim dok je devojčica sve to gledala

Njen poznanik U.Ć. ( 18 ), koji je po svemu sudeći bio „smrtno“ zaljubljen u devojčicu, uprkos njenom protivljenju, odvukao ju je na gradski stadion i tamo silovao.

Ovaj monstruozni čin se desio u prepodnevnim satima. Devojčica je, saopštili su iz MUP, oko 7,30 časova otišla u školu. Međutim, za vreme odmora, u srednju školu u kojoj devojčica uči, došao je U.Ć. i na silu je odveo blizu gradskog stadiona u Vinici i tu je na brutalan način silovao.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

- Na stadionu je U.Ć. od devojčice zatražio da ostane u Vinici sa njim, moleći je da ne ide u Nemačku. Kada se ona tome suprotstavila, on joj je sa trakom vezao ruke, noge i usta, nakon čega je izvršio krivično delo, saopštili su iz policije.

Uviđaj na mestu ovog gnusnog čina izvršila je ekipa policijske stanice iz Kočana. Po naredbi javnog tužioca, U.Ć. je lišen slobode i zadržan u policijskoj stanici u Vinici, a protiv njega će biti podneta odgovarajuća krivična prijava.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    16. decembar 2017 | 09:39

    А како је могао он њу да вуче од школе до стадиона?. Јел та школа у шуми, па нико не пролази?.

  • Aha

    16. decembar 2017 | 09:29

    A koja je to odgovarajuca krivicna prijava?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA