Hrvat Dragan u Austriji ubio suprugu: Više puta je izbo kuhinjskim nožem, komšije čule zapomaganje nesrećne žene (VIDEO)

Dragan je priznao da se sa suprugom posvađao oko razvoda

  • 5

Četrdesetčetvorogodišnji Hrvat Dragan K. uhapšen je u Austriji, nakon što je ubio svoju suprugu, Sarajku (46), takođe Hrvaticu.

Kako prenose austrijski mediji, Dragan je došao da poseti suprugu, koja je u stanu u kojem je nastradala, živela od decembra prošle godine. Prespavao je kod nje, ali su se ujutru posvađali i nakon toga je više puta izbo kuhinjskim nožem, prenosi Index.hr.

>>>Zaklao suprugu pred decom i uključio se krvav uživo na Fejsbuk: Monstrum svim ženama uputio jezivu poruku (FOTO) (VIDEO)

Komšija Lukas pozvao je policiju i Hitnu pomoć, ali žena je već bila mrtva kad su stigli na lice mesta. Kako je rekao, ujutru je prvo začuo buku pa zapomaganje, ali je pomislio da su deca koja su često posećivala Sarajku. Ipak, ubrzo ju je čuo kako doziva pomoć i odmah je pozvao policiju.

Policija je brzo stigla na lice mesta i Dragan je uhapšen i osumnjičen za ubistvo. Kako su rekli iz policije, nije se opirao hapšenju, ali istraga sporo ide, jer Dragan slabo govori nemački jezik. Morali su da angažuju prevodioca.

Dragan je priznao da se sa suprugom posvađao oko razvoda.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • flamingo

    7. mart 2018 | 14:31

    To su te "lude godine"Posle 45.je svasta ocekivati.Nema osnovnog postovanja medju supruznicima,svako ima svoj komad hleba,a brak se svede na puku naviku itd.A ovome nesrecniku bi bilo bolje da je prihvatio razvod i buraz svak sebi.Pun je svet zena i muskaraca.Ovako ostase deca sirotinja.Nepotrebno

  • RABREN

    7. mart 2018 | 12:53

    Kako je Dragan hrvat???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA