Žena prilazi kutiji sa svežnjem popunjenih listića? Putin je zbrisao sve na izborima, ali ovaj snimak baca senku na ubedljivu pobedu (VIDEO)

I pored zategnutih odnosa sa zapadom nakon trovanja bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripala i njegove ćerke Julije, Putin je potvrdio da ima veliku podršku ruskih glasača, jer je više od 50 miliona ljudi svoj glas dalo njemu.

Komentari

  • Stevan

    20. mart 2018 | 13:35

    Na dan izbora lica sa invaliditetom upisana u biracki spisak,inace lica koja se otezano krecu ili imaju zdravstvene probleme mogu da se prijave za glasanje van birackog mesta.Komisija odlazi na njihovu kucnu adresu zatim donosi listice i potvrde o birackom pravu u zapecacenim kovertama.Kada se koverte otvore pred clanovima birackog odbora jedan od clanova ih ubaci u kutiju.To je i ovde bio slucaj nedvosmisleno se vidi kako ih zena reprezentativno ubacuje

    • 20. mart 2018 | 21:34

      Вељко

      @Stevan

      Више пута био члан Бирачког одбора на републичким и локалним изборима. Таква процедура је прописана и тако гласају непокретна и стара лица и код нас. Неколико чланова Одбора заједно одлазе на адресе лица која су пријавила да желе да гласају а немогу да изађу на своје Изборно место, носе листиће и коверте у којима се након гласања ставњају гласачки листићи и враћају се на Изборно место где се коверте отварају а листићи убацују у гласачку кутију. Број лица која су на овај начин гласала се евидентира и уноси у Записник. Потписујем твој коментар! Али злонамерни се хватају за слику и покушавају да дезинформишу људе који нису упознати са овим процедурама а које се примењују у целом свету. СТРАШНО!

    • 21. mart 2018 | 10:55

      Mile

      @Stevan

      Tako je. Tacno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA