Albanskom poslaniku zabranjen ulazak u SAD zbog navodne umešanosti u korupciju

Doši je albanskim medijima rekao da nije učinio ništa nezakonito i napomenuo da mu supruga i deca imaju australijsko državljanstvo

  • 2

Američki Stejt department zabranio je još jednom - drugom po redu - albanskom poslaniku ulazak na američku teritoriju zbog navodne umešanosti u korupciju velikih razmera.

Opozicija gađala Edija Ramu jajima i brašnom: Potpuni haos u albanskom parlamentu (VIDEO)

Tomu Došiju, poslaniku albanske Socijaldemokratske partije, zabranjen je ulazak u SAD, kao i njegovoj supruzi i deci, saopštio je Stejt department, prenosi AP.

Doši je albanskim medijima rekao da nije učinio ništa nezakonito i napomenuo da mu supruga i deca imaju australijsko državljanstvo.

- Mi smo demokratska zemlja i sve će biti razjašnjeno. Pre nego što sam ušao u politiku, bio sam biznismen - rekao je on privatnoj albanskoj TV stanici Report.

Inače, u februaru mesecu je i bivšem albanskom javnom tužiocu Adrijatiku Lali i njegovoj porodici zabranjen ulazak u SAD, podseća američka agencija.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA