Panika zbog vibratora: Evakuisan čitav aerodrom u Berlinu

U Nemačkoj je ovo treća evakuacija aerodroma za 10 dana

  • 1

Obezeđenje berlinskog aerodroma Šenefeld, pomislivši da se u prtljagu jednog putnika nalazi bomba, evakuisalo je čitav aerodrom, međutim, ispostavilo da se da je u pitanju bio - vibrator.

Nakon što je zabuna rešena, vlasniku je dozvoljeno da nastavi svoje putovanje i dopušteno mu je da zadrži sporni predmet, prenosi "Independent".

Tajni agenti "Tihog neba" prate putnike na aerodromima: Ovo ne bi trebalo da radite ako ne želite da budete osumnjičeni kao terorista

Ovo je treća potpuna evakuacija na nemačkim aerodromima u poslednjih 10 dana, zbog čega su aerodromska obezbeđenja izložena kritici, kako navodi "Independent".

U utorak su desetine letova otkazane na aerodromu u Frankfurtu, najvećem u Nemačkoj, kada se ustanovilo da je jedan putnik prošao u zonu za ukrcavanje bez prethodne bezbednosne provere.

Odmah nakon toga letovi su bili otkazani, a putnici su morali ponovo da budu proveravani.

Na minhenskom aerodromu 28. jula je otkazano 300 letova takođe jer jedan putnik nije prošao bezbednosne provere, zbog čega je više od 30.000 ljudi moralo je da promeni svoje putne planove.

Putnik sa Šenefelda, za kojeg "Independent" kaže da je 31-godišnji muškarac koji je vibrator kupio svojoj devojci kao poklon, takođe je morao da propusti svoj prvobitni let.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba Źivkin unuk

    9. avgust 2018 | 10:09

    Kupio devojci vibrator?! Da ne verujes. Pa čemu joj on služi u mozak ga *****?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA