≫ 

Ubijen najopasniji kriminalac na Pacifiku: Bio je lider kolumbijske gerile, ali je odbio da se razoruža i sklopi mirovni sporazum (FOTO)

U ranim jutarnjim časovima neutralisan je najopasniji kriminalac na Pacifiku

  • 0
Viktor David Segura Foto: Policía Nacional

Viktor David Segura, lider grupe "Kolumbijska ujedinjena gerila", koja je odbila da se razoruža u sklopu mirovnog sporazuma, ubijen je u sukobu sa oružanim snagama Kolumbije, rekao je danas kolumbijski predsednik Ivan Duke.

Segura je ubijen nedaleko od grada Tumaka u provinciji Narini na jugozapadu Kolumbije gde su plantaže koke i gde se vode borbe između oružanih grupa za kontrolu ruta šverca narkotika na Pacifiku.

Član Putinove garde iživljavao se nad devojkom: Toliko ju je unakazio da su roditeljima zabranili da vide telo (VIDEO)

- U ranim jutarnjim časovima neutralisan je najopasniji kriminalac na Pacifiku. Smatran je liderom takozvane jedinstvene gerile Pacifika - rekao je Duke.

Vlada je ponudila nagradu od skoro 50.000 dolara za informaciju koja bi dovela do hapšenja Segure, čija je sestra, takođe, ubijena u sukobu sa mornaricom i policijom.

Kolumbijski predsednik Ivan Duke Foto: Wikipeida/Tokota

Segura je ostao na čelu oko 120 bivših pripadnika Revolucionarnih oružanih snaga Kolumbije (FARK) koji su nastavili sa ubistvima, otmicama, švercom narkotika i drugim kriminalnim aktivnostima i nisu želeli da predaju oružje i učestvuju u programu reintegracije dogovorenom 2016. godine.

VIDEO: Spektakularno hapšenje italijanske policije: Uhapšeno 11 članova ozloglašenog Škaljarskog klana

(Telegraf.rs/Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA