Eskobarov brat sa 10 miliona dolara ima samo jedan cilj: Otkriću vezu Trampa sa Pablovim poslom sa drogom

Roberto Eskobar navodno tvrdi da je Tramp povezan sa poslovama njegovog brata Pabla

  • 2

Stariji brat pokojnog narko bosa Pabla Eskobara tvrdi da je njegovu kampanju za smenu američkog predsednika Donalda Trampa, ugasio GoFundMe, nakon što je uspeo da sakupi nekoliko miliona dolara, prenosi Dejli Mejl.

Roberto Eskobar je pokrenuo kampanju "Doviđenja Trampe", i tvrdio je da poseduje informacije protiv predsednika. Uspeo je sakupi više od 10 miliona dolara za samo 10 sati, a onda je GoFundMe ugasio kampanju kako bi pokrenuli istragu, piše TMZ.

GoFundMe je posumnjao na stranicu i zatražili su više informacija, što im je prema Eskobarovim rečima i poslato. Međutim, stranica je nakon toga ugašena.

Roberto Eskobar je stariji brat čuvenog narko bosa Pabla Eskobara Foto:Tanjug/AP, Vikipedija, Profimedia

Roberto zvani El Osito i zvanična kompanija porodice Eskobar su imali nameru da prikupe oko 50 miliona dolara kako bi platili istraživanje, lobističke firme i advokate koji bi radili na Trampovom smeni.

Na promotivnoj slici kampanje koja je sada ugašena, stojalo je da Eskobrova porodica zna za prljave tajne predsednika Trampa, njegove porodice i saradnika.

Prema pisanju TMZ-ja, Roberto Eskobar misli da bi specijali tužilac Rober Miler mogao da bude zainteresovan za tajne koje povezuju Trampa i Eskobarov posao sa drogom.

Eskobar se sa sinom slikao ispred Bele kuće Foto: Profimedia/AFP

Roberto veruju da iza gašenja kampanje stoje Donald Tramp i američka vlada. On međutim, nastavlja sa prikuplja novac na svojoj internet stranici "Smenimo Trampa". Ovde se može naći i opcija za kupovinu Esobar kriptovalute.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA