Srećna sam što sam živa, princ Filip mi se nije ni izvinio posle nesreće: Žena koja povređena u sudaru osula paljubu po kraljevskoj porodici (FOTO) (VIDEO)

Princ Filip je viđen kako ponovo vozi automobil samo dva dana nakon saobraćajne nesreće

  • 11

Majka dvoje dece, koja je povređena u saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao i britanski princ Filip, muž kraljice Elizabete II, izjavila je za medije da joj se vojvoda od Edinburga još uvek nije izvinio zbog sudara, prenosi Dejli Mejl.

Ono što je posebno zasmetalo građanima jeste činjenica da je princ Filip ponovo snimljen kako vozi automobil i to samo dva dana nakon sudara. Većina smatra da čovek njegovih godina, koji će za šest meseci napuniti 98 godine, ne bi smeo da vozi.

Slika sa mesta nesreće Foto: Tanjug/AP

Ema Feirveder (46) je bila jedna u automobilu marke Kia koji se sudario sa vozilom, kojim je upravljao kraljičin muž.

Ona je ispričala da nije mogla da prestane da vrišti nakon nesreće koja se dogodila u blizini imanja Sandringham u Norfolku.

Njoj je nakon sudara rečeno da će je neko kontaktirati iz palate, ali joj stigla samo besmislena poruka od policije: "Kraljica i vojvoda od Edinburga vam šalju svoje pozdrave".

Automobil marke KIA je vozila njena prijateljica (28), čije je devetomesečna beba takođe bila u vozilu. U trenutku sudara, ona je jedino imala na umu da dozove nekog da izvuče bebu iz automobila.

Ema je za Sandej Miror izjavila: "Moglo smo da vidimo Land Rover na raskrsnici, a onda je počeo da se kreće. Mislila sam da će drugi automobil da stane, ali nije. Sve je bilo kao na usporenom snimku dok sa videla kako nam se automobil približava".

- Kada nam je prišao bliže videla sam da je u pitanju stariji vozač. Iako je trajalo nekoliko sekundi, činilo mi se kao da je prošlo pola života. U tom trenutku nisam ni znala da je u pitanju princ Filip. Jedino sam mislila na bebu. Tada nisam shvatila da je drugo vozilo udarilo u moju stranu automobila - rekla je ona.

Princ Filip je navodno izjavio nakon sudara: "Koja sam ja budala". Ono što je mnogima bila neverovatno jeste da je ponovo viđen za volanom samo 48 nakon sudara.

Policija mu je izdala zvanično upozorenje kada su se fotografije ponovo pojavile.

Princ Filip važi za najstarijeg vozača u zemlji Foto: Tanjug/AP

Ema kaže da je srećna što je živa, a u nesreći je slomila zglob na ruci. Ona je ispričala da je princu Filipu posvećena najveća pažnja na mestu nesreće, dok je nju iz automobila izvukla slučajna prolaznica Viktoria Vorn (72).

Svedoci su ispričali da je princ Filip odveden sa mesta nesreće posle samo 10 minuta.

Palata je objavila da je putnike iz drugog vozila kontaktirala privatno i da su im uputili želje za dobar oporavak. Međutim, Ema kaže da to nije istina i da je nisu kontaktirali ni kraljica ni njen muž.

- Znam da je kraljica veoma zauzeta žena, ali bila sam jako uzbuđena zbog ideje da bi mogla da me pozove. Umesto toga pozvao me je policajac koji je povezan sa kraljevskom porodicom. Poruka koju mi je preneo nije imala smisla.

Interesovanje medija za ovaj slučaj je veliko Foto: Tanjug/AP

Volim kraljevsku porodicu ali se osećam ignorisano i odbačeno, a to veoma boli. Mnogo bi mi značilo da mi princ Filip kaže da mu je žao, ali ne znam ni da li mu je posle svega uopšte i žao.

Da li je njemu i kraljici toliko teško da pošalju cveće sa porukuom? - ističe ona.

Mediji su objavili da je vojvodu od Edinburga navodno zaslepelo sunce, pa da je to izazvalo nesreću, ali Ema kaže da je tog dana bilo oblačno i sivo, a da se ona sa prijateljicom vraćala sa plaže.

Ona ističe da su njoj i prijateljici iz policije savetovali da ne priča o sudaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    22. januar 2019 | 10:39

    On je navikao da se njemu izvinjavaju.Skotina.

  • Sexo

    22. januar 2019 | 10:01

    Vojvoda je Stepa Stepanovic, Zivojin Misic.... ako je ovo vojvoda ja sam azdaja

  • Nikolas

    22. januar 2019 | 09:44

    BUDI SRECNA I DALJE STO SI ZIVA !!!! PRINC FILIP JE CLAN ILLUMINATA -VLADARA SVETA IZ SENKE I SIGURNO MU NIKO NECE ODUZETI DOZVOLU !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA