≫ 

Roditelji monstrumi decu zaključavali u kaveze sa osama, držali ih u izmetu i izgladnjivali: Najmlađi mališan ima jednu godinu, najstariji 5 (FOTO)

Kavezi u kojima su deca bila zaključana nalazili su se unutar kuće, u spavaćoj sobi

  • 8

Par iz Teksasa uhapšen je nakon što je policija otkrila da su se na monstrouzan način ophodili prema četvoro dece: dvoje su držali neuhranjene u kavezima za pse, a drugo dvoje bili su prekriveni izmetom.

Endru Jozef Fabilja i Pejdž Isabov Harking, oboje stari 24 godine, lišeni su slobode i optuženi su po četiri tačke optužnice za ugrožavanje dece. Harkinsova je takođe optužena za nanošenje teških povreda Fabilju, zbog čega je policija morala i da reaguje na imanju udaljenom nekoliko kilometara od Fort Vorta.

Kako se navodi, njih dvoje su četvoro dece uzrasta od jedne, tri, četiri i pet godina, držali u neadekvatnim, nehigijenskim i monstrouznim uslovima. Prema rečima šerifa, dva najstarija deteta su bila zaključana u kavezima za ose, dok su mlađa bila neuhranjena i prekrivena fekalijama.

Kuća u kojoj su monstrumi zlostavljali svoju decu FOTO: WISE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Ono što je najbizarnije u čitavom slučaju ovog zanemarivanja je činjenica da su sva deca bila od Harkingove, kao i to da je kuća bila puna hrane koja je bila pod ključem i prema svim dokazima, nije bila dostupna deci.

- U kući je bilo dovoljno hrane, ali je ona bila zaključana i deca nisu mogla da dođu do nje. Sem toga, bila su i žedna, naši oficiri su ih nahranili i dali su im vode. Svuda okolo je bilo je prljavih odela, dušeka, ćebadi, fekalija, urina, mačaka, čitava kuća je bila apsolutno prljava - izjavio je šerif Lejn Akin, dodajući da se radi o tri dečaka i jednoj devojčici.

Kavezi u kojima su deca bila zaključana nalazili su se unutar kuće, u spavaćoj sobi.

Nesavesna majka i njen partner se nalaze u zatvoru, dok su deca smeštena u hraniteljsku porodicu gde se oporavlaju od trauma.

VIDEO: Ova deca postaju žrtve nasilja

(Telegraf.rs/Fox news)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA