≫ 

Mučki je ubio trudnu suprugu i dve ćerkice, osuđen je na doživotni zatvor: Zbog fotografije koju drži u ćeliji razbesneo je mnoge

Otac monstrum navodno svako jutro i veče obraća se fotografiji, a za sada nije poznato o čemu govori

  • 0
Chris Watts Foto: Instagram

Osuđeni ubica Kristofer Kris Vats iz Kolorada, koji je ubio trudnu suprugu i dve ćerkice, u ćeliji u zatvoru, u kojem služi doživotnu kaznu, drži sliku žrtava. Ovaj potez mnoge je naljutio, pa je pokrenuta peticija da mu se slika oduzme.

Na slici su trudna supruga i dve ćerkice, koje je mučki ubio, prenosi CNN.

- Kao poreski obveznici i predstavnici javnosti, ogorčeni smo što je Vatsu dozvoljeno da ima fotografiju žrtava za koje je osuđen za ubistvo, uključujući i njegovu maloletnu decu - navodi se u peticiji.

Kako se ističe, dozvoljavanje ubici da zadrži trofej svojih žrtava protivi se nameri i misiji Odeljenja za korekcije u Viskonsinu, koji naglašava javnu bezbednost i zaštitu žrtava.

Foto: Tanjug/AP

- Mi, javnost i poreski obveznici, zahtevamo da bilo kakve slike žrtava ubistva Vatsa budu konfiskovani i da mu se ne dozvoljava povoljan tretman - ističe se u peticiji.

Otac monstrum navodno svako jutro i veče obraća se fotografiji, a za sada nije poznato o čemu govori.

Peticija, koju je do sada potpisalo više od 5.000 ljudi, traži da se fotografija vrati porodici ubijene žene.

Foto: AP/Tajug

U avgustu prošle godine Kris je ubio trudnu suprugu Šanon i dve ćerkice, Belu (4) i Seleste (3). nakon čega je njihova tela sakrio na naftnom polju na kojem je radio.

On se izjasnio krivim za ubistva prošle godine i služi pet doživotnih kazni nakon što su se tužioci i porodica Šanon Vats složili da odustanu od mogućnosti smrtne kazne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA