Migrant iz Avganistana ubio Bosanca Alena (17) zbog selfija: Napao ga je nožem na Veliki petak, a potera za njim je trajala sve do juče

Alen D. je kobnog dana sa četiri prijatelja bio na benzinskoj pumpi "Agip" u Minhenu gde su pravili selfije

  • 5

Bosanac Alen D. (17) preminuo je u bolnici u Minhenu nakon što ga je nožem napao avganistanski imigrant Amir U. (21) na jednoj benzinskoj pumpi.

Mladi Bosanac izboden je na Veliki petak po gregorijanskom kalendaru, a tačno dve nedelje kasnije preminuo je u bolnici.

Alen D. je kobnog dana sa četiri prijatelja bio na benzinskoj pumpi "Agip" u Minhenu gde su se slikali, odnosno, pravili takozvane selfije.

Amir U. bio je sa prijateljem na istom mestu i bio je vidno iznerviran jer je i on uslikan. Posvađali su se posle čega je Amir napao Alena nožem zadavši mu smrtonosne povrede.

Mesto gde se dogodio napad Printskrin: Google

Avganistanski imigrant potom je pobegao u Francusku, ali ga je juče francuska policija uhapsila.

Ministar unutrašnjih poslova Bavarske Joakim Herman (CSU) izjavio je da mu je laknulo zbog hapšenja optuženog u Francuskoj.

- Minhenska policija brzo je identifikovala dvojicu osumnjičenih i dobila evropske naloge za njihovo hapšenje. Tužilaštvo teži brzom izručenju dvojice optuženih. To sada zavisi od francuske pravde - rekao je.

Fotografiju mladića pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs/Bild)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Linz

    7. maj 2019 | 12:48

    Svijet jos nije svjestan koju bagru su primili sebi, kad shvate, bit ce kasno. Nikad oni nece EU kulturu shvatit ni prihvatit.Njihova ideja je Islamizirat svijet, kao hitlerova da zavlada.

  • Crni

    7. maj 2019 | 11:25

    E sta ste vi pustili u Evropu? Opametite se vracajte ih sve do jednog nazat

  • Viktor

    7. maj 2019 | 11:53

    Bošnjaci ih I dalje brane, dok oni ubijaju njihove ljude po Balkanu i belom svetu. Svako ko se sa nekim solidarise samo na osnovu religije, osjetit će kaznu zbog svoje naivnosti. Pa ja svome komšiji iste boje kože, religije i nacije ne verujem a jos da ga branim i žalim. Žao mi je jedino ovog mladog momka i nikog više. Šteta je što u Evropi nemamo više smrtnu kaznu, ne bih imao problem da dodatno iz poreza odvajam za istu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA