Na čitulji Zvjezdane koju je ubio Srbin u Las Vegasu izostalo je jedno ime: Njena majka za to krivi bivšeg supruga (FOTO)

Majka ubijene Zvjezdane na društvenim mrežama moli i za novčanu pomoć kako bi otišla ćerki na sahranu

  • 8

Zvjezdana Bencun (31), koju je brutalno pretukao i ubio suprug Slobodan Miljuš, Srbin iz Like, biće sahranjena danas na groblju u Las Vegasu. On je nesrećnu ženu udarao bejzbol palicom po glavi, a navodno je to učinio jer mu je, nakon 13 godina braka, Zvjezdana rekla da hoće razvod. Majka ubijene Zvjezdane ne može da sakrije svoju tugu zbog ubistva ćerke, a na društvenim mrežama objavila je i njenu čitulju, u kojoj među ožalošćenima, ne stoji njeno ime.

Zvjezdanina majka Mirjana Kostić Vlajić svoju neizmernu tugu zbog gubitka ćerke deli sa svojim prijateljima na Fejsbuku. Tamo je objavila fotografije ubijene Zvjezdane, ali i čitulju u kojoj se navodi da će ona biti sahranjena danas u Las Vegasu.

Zvjezdana Bencun, Mirjana Kostić Vlajić Majka ne može da se pomiri sa ćerkinim ubistvom Foto: Facebook

- Sa velikom tugom i bolom obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naša draga Zvjezdana Bencun preminula u 31. godini života - piše u čitulji.

Dalje se navodi da će opelo biti održano danas u srpskoj pravoslavnoj crkvi Sveti Simeon Mirotočivi u Las Vegasu, a sahrana istog dana na groblju.

Međutim, u delu gde piše ožalošćeni, nema imena majke, Mirjane Kostić Vlajić.

- Ožalošćeni: sinovi Zoran i Goran, otac Vidoja, braća Zvjezdan i Dejan, sestra Dajana sa porodicom, i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji - piše na kraju čitulje.

Mirjana Kostić Vlajić je u svojim statusima optužila bivšeg supruga, oca ubijene Zvjezdane, da nije stavio njeno ime na umrlicu.

- Pogledajte narode šta moj bivši muž je napravio, da ne postojim, majka sam ovog deteta volela me ko boga i ja nju i onii su me skiuli sa smrtovice. Ja bih najsretnija bila da sam ja na ovoj slici, e čedo moje koje je majku volelo jedino me ona volela - napisala je ona na Fejsbuku.

Neutešna majka istakla je i kako "nijedno dete nije htelo da joj kupi kartu da bude uz svoje dete poslednji put".

- Od moje troje dece da nisu hteli da mi kupe kartu da budem uz svoje dete poslednji put, šta da više kažem, dva sina i ćerku da mi nisu hteli kupiti kartu da dođem da ispratim svoje dete, tu se nema šta više reći, ja sam ostala bez novca da bi svoje dete otišla da ispratim, Bože, ima li te - napisala je majka.

Pored ovih statusa, Mirjana je i zatražila novčanu pomoć, kako bi sama otišla na ćerkinu sahranu.

Na Mirjaninom profilu odnedavno se nalaze i fotografije na kojima je sa puno mlađim muškarcem od sebe.

Mirjana Kostic Vlajic Nije sigurno da li su njih dvoje u vezi Foto: Facebook/Mirjana Kostic Vlajic

Da podsetimo, strašan zločin dogodio se pre nekoliko dana u stanu u kojem je Zvjezdana živela sa suprugom i decom.

Ubistvo je prijavio njihov 12-godišnji sin. On je pozvao policiju i rekao da je njegov otac istukao majku bejzbol palicom. Policija je dečaka pokupila na obližnjoj benzinskoj pumpi i odvela ga u policijski automobil, a onda je otišla do njihovog stana gde su zatekli otvoreni prozor spavaće sobe.

Tamo su zatekli jeziv prizor - Zvjezdana je bila u lokvi krvi, dok je Slobodan ležao pored nje, nepovređen. Ona je preminula ubrzo po prijemu u bolnicu. Slobodan se predao i odveden je u pritvor, a protiv njega će biti podignuta optužnica za ubistvo.

Slobodan Miljuš je pred novinarskim kamerama priznao da je ubio svoju suprugu. On je u intervjuu američkoj novinarki rekao da ju je pretukao do smrti bejzbol palicom u petak uveče i da ne žali zbog svog postupka. Rekao je da je imao dosta razloga zbog kojih se odlučio na ovaj korak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    22. maj 2019 | 19:33

    Majka se udala za nekog klinca, mladji je bar 20godina od nje, verovatno je bivseg miza sramota pa je tako odreagovao. Svakako nije trebao tako nesto da uradi

  • lea

    22. maj 2019 | 22:17

    Ma mene cude ova prezimena svi razlicito se prezivaju.

  • Danas

    23. maj 2019 | 00:16

    Ne razumijem majku . Sva dijeca u Americi. a ona u Bosni . Niko nece da joj kupi kartu , nesto nije u redu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA