Dragoslav Ilić je "Madurov Srbin": Na Instagramu pršti od luksuza, dovođen u vezu sa švercom kokaina

Dragoslav ne krije da obožava luksuz u kom živi, a njegova životna priča je takođe interesantna. Međutim, ono što je posebno zabavno su njegove košulje. Ovaj čovek kao da nije čuo za jednobojnu kombinaciju

  • 25

Biznismen Dragoslav Ilić, poreklom iz Srbije, bavi se distrubucijom i prodajom nafte u Venecueli, koju Madurova vlada prodaje kao vlasništvo državne Naftne industrijske kompanije PDVSA.

Kako prenose tamošnji mediji, llić se na društvenim mrežama hvali svojim dostignućem. Redovno objavljuje fotografije na Instagramu sa egzotičnih mesta širom sveta. Boravi pretežno u luksuznim hotelima, voli da se fotografiše sa brojnim svetskim zvezdama iz sveta muzike, sporta, glume, hvali se luksuznim automobilima i privatnim avionima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Drago (@gagi_serbia_) on

Dragoslav Ilić je takođe i vlasnik panamske komercijalne kompanije koja izbegava američke sankcije na globalnim tržištima kroz razmenu sirove nafte i preprodaju trećim stranama na međunarodnom nivou, po ceni većoj od one koju propisuje PDVSA.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Drago (@gagi_serbia_) on

Njegova kompanija je poznata pod imenom "MS International Corporation", a bavi se razmenom sirove nafte za benzinske komponente, što omogućava Madurovom režimu da snabdeva subvencionirano gorivo svojim vernim pristalicama.

KRIJUMČARIO DROGU, UMEŠAN U POKUŠAJ UBISTVA?

Međutim, prema pisanju "Blumberga", biznismen poreklom iz Srbije nije baš oduvek legalno stvarao kapital.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Drago (@gagi_serbia_) on

Ilić je, prenose mediji, bio umešan u skandal "Vinas Blankas", u akciji u kojoj je ustanovljeno krijumčarenje droge. Godine 2004. bio je procesuiran u Argentini nakon zaplene velike količine kokaina. Policija je tada zaplenila 171 pakovanja od po kilogram kokaina, kao i 10.000 boca skupocenog vina, u kojima je se nalazio razblažen kokain, pripremljen za izvoz u Evropu.

Ilić je 1997. proveo četiri godine i sedam meseci u zatvoru u Holandiji zbog pomaganja u pokušaju ubistva.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Drago (@gagi_serbia_) on

U opisu njegovog Instagram profila ponosno je istaknuta rečenica: "Da se opet rodim živeo bih isto".

(Telegraf.rs/Blumberg/Gossipovzla)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acca

    9. jul 2019 | 11:44

    Gagi argentina

  • Rastko

    9. jul 2019 | 12:55

    Dok mi gledamo u Miroslave i njihove pevacke mogucnosti raznorazni Dragoslavi nam rade li rade iza ledja i bogate se pa nam svako malo jedan po jedan samo osvanu u svili i kadifi a mi kao iznenadjeni i zabezeknuti .

  • Sudbina

    9. jul 2019 | 12:44

    Mal ruzan seljak al inteligentan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA