Milijarder i bivši šef Formule 1 šokirao: "Primio bih metak za Putina, on treba da vodi Evropu"

Kontroverzni milijarder rekao je da bi Putin trebalo da vodi Evropu, kao i da on nije pristalica demokratije

  • 6

Bivši šef Formule 1 Berni Eklston (88) rekao je da bi stao ispred svakog ko bi pokušao da upuca ruskog predsednika Vladimira Putina, zato što je on "dobar momak" i nema nikakve veze sa napadom novičokom u britanskom Solsberiju.

Prema rečima milijardera, "Putin je bio prezauzet da bi bio umešan u napad na bivšeg ruskog dvostrukog tajnog agenta Sergeja Skripala i njegovu ćerku Juliju", koji su otrovani nervnim agensom u martu prošle godine.

- Ako bi neko imao mitraljez i spremao se da puca u Putina, stao bih ispred njega. Zašto? Zato što je on dobar momak. Nikada nije uradio ništa što je loše po ljude - rekao je on za Tajms.

Vladimir Putin, Bernie Ecclestone Foto: Tanjug/AP

Eklston je istakao kako bi ruski predsednik trebalo da "vodi Evropu", a da je invazija na Krim sprovedena kako bi se "ponovo spojila Rusija".

- Voleo bih da on vodi Evropu. Nismo dobili nikoga, tako da ne može biti gore. On radi ono što kaže da će uraditi. Ja nisam pristalica demokratije, treba nam diktator. Kao diktator, kažete: "To je ono što ću uraditi" - istakao je bivši šef Formule 1.

Kontroverzni milijarder osvrnuo se i na napad novičokom u Solsberiju, istakavši kako "Putin to nije uradio".

- On je previše zauzet da bi se brinuo o takvim stvarima - zaključio je on.

Ovo nije prvi put da je bivši šef Formule 1 izazvao kontroverzu, piše Skaj njuz. Naime, ranije je bio prisiljen da se izvini nakon što je slavio Adolfa Hitlera, rekavši da je on čovek koji može "da obavi stvari".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K.

    9. jul 2019 | 17:04

    Hahah za Hitlera se ne slazem za Putina svakako , lik mi je skroz simpatican pozitivno lud pamtim onu akciju kad je platio nemackoj drzavi 100 miliona zbog utaje poreza, u tom fazonu evo vam a sad ostavite me na miru još je pohvalio porezni sistem😂

  • 🔴🔵⚪

    9. jul 2019 | 15:57

    Mnogooo godina ima, pa ne zna više ni šta priča...

  • Milorad Vujicic

    10. jul 2019 | 09:36

    Putin je covek koji je spasio svet od kolonijalizma,i modernog robovlasnistva.Nekad smo se dicili amerikom a danas je sramota i govoriti o tome sta rade ovoj zemaljskoj ,kugli i ljudima.Ako se budu spasavali i bjezali na Saturn opet nece moci bez Rusije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA