Grkinja ušla u Fejsbuk grupu i na neveštom srpskom objašnjavala turistima da će sve biti u redu

Niki je očito koristila Gugl prevodilac, zbog čega njene reči zvuče malo čudno

  • 5
Halkidiki, Grcka, nevreme Foto: Tanjug/AP

Nakon što je jako nevreme sinoć pogodilo Halkidiki i sever Grčke, odnelo živote nekoliko turista i napravilo veliku materijalnu štetu, jedna Grkinja uputila je poruku srpskim turistima, koji su među najbrojnijim na "prstima", da će sve biti u redu. 

- Dobar dan postovani prijatelji is Srbije. Posle lose situaciju koju smo svi prosli u Sitonoju htela da kazem da polako sve se smiri. Zivot krene bez prodlema na normalnom stanju kao I prije. Prije Sat vremena bila u Nikitiju na plazu I turiste pocjeli da se kupaju kafici I restorani su bili pune turista. Struja I voda u Nikitija imamo od 4:00 sata.  Htela da zahvaljujem svim prijatelji is Srbije koji od yutros su svali od interesa za tu nescecu koji se nama dogodila - napisala je jedna Niki na grupi za turiste na Fejsbuku.

Grkinja oluja poruka srbima Posle kiše dođe sunce Printskrin: Facebook/Grčka-grupa za turiste

Niki je očito koristila Gugl prevodilac, zbog čega njene reči zvuče malo čudno. No poruka je jasna - posle kiše dođe sunce, a naročito na najlepšim plažama Evrope.

Njen trud da se obrati srpskim turistima, dok su njeni sunarodnici verovatno pretrpeli mnogo veći štetu od pokvarenog odmora, dirnuo je mnoge.

Turisti iz naše zemlje, bivši, sadašnji i budući, ostavljali su joj emotikone u obliku sunca i srca, dok su joj drugi slali želje da Bog pomogne i njoj i njenoj zemlji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA