≫ 

Skandalozni snimak: Tramp luduje sa gomilom žena i pipka ih. Među njima i pedofil milijarder

Još jedan dokaz da se njih dvojica poznaju, i to vrlo dobro

  • 5
Donald Tramp žurka Mar-A-Lago Printskrin: NBC

Američki predsednik Donald Tramp organizovao je 1992. zabavu s milijarderom i pedofilom Džefrijem Epstajnom, koji trenutno već drugi put čeka suđenje za trgovinu ljudima za seks, što se odnosi na seksualno zlostavljanje, silovanje i prostituciju maloletnih devojaka od kojih su najmlađe imale 14 godina.

Sada je američki NBC objavio snimak te razuzdane žurke iz svog arhiva, na kojem su Tramp i Epstajn okruženi devojkama, navodno čirlidersicama američkog fudbalskog kluba Bufalo Bils. Sve se događa u Trampovom klubu Mar-A-Lago.

Tramp u jednom trenutku grabi jednu od devojaka od pozadi i tapše je po zadnjici. U drugom trenutku aktuelni američki predsednik pokazuje Epstajnu jednu od devojaka prstom i govori mu nešto na uho.

"POGLEDAJ NJU, TAMO IZA... ONA JE ZGODNA"

Iako se zbog muzike ne čuje šta mu tačno govori, NBC je analizirao snimak i zaključio da Tramp kaže: "Pogledaj nju, tamo iza... Ona je zgodna". Zatim kaže još nešto što je nemoguće utvrditi, ali očigledno je Epstajnu bilo vrlo duhovito jer je gotovo pao na pod od smeha.

Zanimljivo je da je Tramp, kojeg američki mediji povezuju s Epstajnom, u izjavi 9. jula negirao da je bio prijatelj s milijarderom pedofilom.

Donald Tramp Džerfi Epstajn Printskrin: NBC

- Pa, poznavao sam Epstajna kao što su ga svi u Palm Biču poznavali. Bio je inventar u Palm Biču. Mislim da nisam razgovarao s njim 15 godina. Nisam bio fan - rekao je Tramp.

Međutim, to demantuju ne samo upravo objavljeni snimci nego i zajedničke fotografije na kojima se njih dvojica očigledno zabavljaju, kao i informacije da je Tramp bar jednom leteo s Epstajnom u njegovom zloglasnom privatnom avionu, koji je u medijima prozvan "Lolita Ekspres" zbog spekulacija da su u njemu Epstajn i njegovi gosti imali seksualne odnose s maloletnim devojkama.

TRAMP 2002: "POZNAJEM DŽEFA 15 GODINA, SJAJAN TIP"; TRAMP 2019: "NISAM BIO FAN EPSTAJNA"

"Lolita Ekspresom" je leteo i bivši predsednik Bil Klinton, i to više od dvadeset puta, kako tvrde novinari koji su analizirali dnevnike leta. Kao i Tramp, i Klinton se sad ograđuje od svog bivšeg prijatelja pedofila i tvrdi da nije znao ništa o njegovim zločinima.

Isto tako, Epstajn je navodno bio čest gost u Mar-a-Lagu dok nije izbačen zbog napastovanja jedne maloletnice. Prema sudskim dokumentima, jednom je rekao da želi da otvori modeling agenciju "na isti način na koji je Tramp postavio svoju modeling agenciju". Te su reči posebno značajne s obzirom na to da tužioci veruju da je Epstajn koristio svoju modeling agenciju kao još jedan način da vrbuje i seksualno iskoristi maloletne devojke.

Novu Trampovu izjavu da nije bio Epstajnov fan demantuje i njegova stara izjava iz 2002., deset godina nakon dotične zabave i tri godine pre nego što je policija počela gotovo jednogodišnju tajnu istragu protiv Epstajna.

- Poznajem Džefa 15 godina. Sjajan tip. Uvek je zabavno s njim. Čak se govori da on voli prekrasne žene jednako koliko i ja, a mnoge od njih su mlade - rekao je Tramp za Njujork magazin 2002.

Njujork tajms je takođe nedavno izvestio da je Tramp organizovao privatnu žurku samo za sebe i Epstajna u Mar-A-Lagu za koji je "naručio" 28 "devojaka s kalendara". Godina je bila 1992. a tada je održana i žurka s koje je NBC sad objavio snimke.

Džefri Epstajn Foto: Tanjug/AP

Epstajn se 2008. izvukao s neverovatno velikodušnom izvansudskom nagodbom, prema kojoj je morao odslužiti samo 13 meseci u zatvoru otvorenog tipa iz kojeg je svaki dan odlazio po 12 sati na posao u svoj ured u Palm Biču. Ali 11 godina kasnije, ponovo je uhapšen, a optužnica je mnogo šira od jednog dela traženja prostitucije od maloletnice, za šta je tada priznao krivicu.

VIDEO: Porno glumica Stormi Danijels: Spavala sam sa Donaldom Trampom

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salamander

    18. jul 2019 | 13:27

    I tata bi sine, a ko nebi.

  • Vesna

    18. jul 2019 | 12:51

    Sta je ovde skandalozno sto covek voli zene i uziva u zivotu...

  • W

    18. jul 2019 | 12:42

    Pa šta čovek da radi kad ove vole pare i još pričaju kako je on pametan i dobar:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA