≫ 

Napio se i pucao: Osuđen Srbin koji je divljao po Malti

Mijailo Drašković uhapšen je krajem jula jer je pucao iz gasnog pištolja

  • 6
Pucnjava, ubistvo, pištolj Foto: Shutterstock

Srbin Mijailo Drašković koji je uhapšen na Malti 28. jula u ranim jutarnjim časovima u Zalivu svetog Pavla nakon što je na plaži pucao iz gasnog pištolja, osuđen je na 15 meseci zatvora i uslovno 3 godine.

Mijailo Drašković, koji je vlasnik prodavnice na Malti, uhapšen je u toj državi po prijavi prestravljenih građana da neko puca iz pištolja.

Njemu se na teret stavlja narušavanje reda i mira, boravak na javnom mestu u alkoholisanom stanju, nošenje oružja bez dozvole i nanošenje štete javnom dobru. Još po hapšenju, Srbin se izjasnio krivim po svim tačkama optužnice.

Mijailo Drašković, koji se policajcima predstavio kao Mirko Horvat iz Zagreba, oštetio je i jedan parkirani automobil, ali je vlasnik tog vozila kazao da ne želi da bude uključen u gonjenje Srbina jer vrednost napravljene štete iznosi oko 50 evra.

(Telegraf.rs/Malta Today)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    8. avgust 2019 | 17:27

    Pijan tamo pijan amo pa i ne cudi sto puca ovde a boga mi i tamo jer nama je danas pucati kao nekada sto nam je bilo na vrata kucati a pijan bjti kao vodu s'izvora iz ruke piti pa zasto sve to kriti kad se uvek nadje neka majla koja ce i tako nesto objaviti.

  • Rastko

    8. avgust 2019 | 16:55

    Nikom nije lako kad zna da mora se iz raja vrati u pakao.

  • Rastko

    8. avgust 2019 | 17:20

    Kupili mu mama i tata pistolj gasni da se i za njega cuje a ne samo da ko trut sedi i jede kolaci masni kaki ili spava kad svi ostali pustaju sto na usta sto na d.pe gasove razne pomocu kojih redom drzavne kase prazne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA