Najveći košmar u porodičnoj kući: Majka pronašla decu obešenu u podrumu, umrli su u 14 minuta

Deca su prevezena u bolnicu i smeštena na aparate za održavanje života, ali su preminula tri dana kasnije, u razmaku od 14 minuta jedno od drugog

  • 0
Policija

FOTO: Pixabay

Osmogodišnji dečak i njegova četverogodišnja sestra umrli su prošlog meseca, a njihova majka je pronašla tela dece obešena u podrumu porodične kuće u Pensilvaniji.

Lisa Snajder (36), pronašla je svog sina Konora i ćerku Brinli obešene i bez svesti 23. septembra i odmah pozvala Hitnu pomoć.

"Skaliveg & bagavond" prenosi da su bila obešena za krajeve povoca za pse rastegnutog preko krovne grede. Povodac je sa oba kraja bio zavezan oko njihovih vratova. Majka je njihova tela pronašla nakon što su pala na pod.

Deca su prevezena u bolnicu i smeštena na aparate za održavanje života, ali su preminula tri dana kasnije, u razmaku od 14 minuta jedno od drugog, nakon što su skinuti s aparata.

Autopsija obavljena prošle nedelje nije dovela do zaključka, a mrtvozornik je rekao da su neophodni forenzički testovi da bi odredio uzrok i način smrti dece.

Policija istražuje slučaj, ali još nema uhapšenih. Ipak, kako prenosi “Dejli mejl”, zvaničnici socijalne službe oblasti Berks su rekli da su deca bila poznata od ranije.

Ketlin Palm, osnivač Centra za dečju pravdu, rekla je da su Konor i Brinli primali generalne usluge zaštite. Ona je istakla da se te usluge pružaju u slučajevima kad postoji zabrinutost za dobrobit deteta.

- Teško je kad dvoje dece umre istovremeno u istoj kući. Zajednica želi da zna više – rekla je Palm.

Policija je zaplenila konzolu za igrice "Xboks" kojom se igrao Konor, mobilne telefone, dva tableta i laptop te pretražila internet. Vlasti su želele da vide mešanca pit bula-haskija koji je bio u boksu van kuće, ali je majka dece rekla da je dala psa nakon njihove smrti.

Video: Policija objavila snimak ubistva napadača iz Ohaja

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA