Prava filmska potera ulicama Beča za kradljivcem vozila iz Srbije: Pucali za tinejdžerom da stane

Policajci su prvo zamolili tinejdžera da polako izađe iz vozila, a kad je ovaj pobegao, pucali za njim da ga upozore

  • 5

Prava filmska potera odvijala se prethodnog vikenda na ulicama glavnog grada Austrije. Sve je počelo kada je tinejdžer (16), inače državljanin Srbije, prethodne subote uveče, oko 20.45 sati, ukrao auto na benzinskoj pumpi od jednog 54-godišnjeg Bečlije dok je ovaj dolivao gorivo u automobil. Tinejdžer je uskočio u vozilo i pobegao.

O nemilom događaju odmah je obaveštena policija koja je ubrzo locirala ukradeno vozilo i dala se u poteru za njim ulicama 12. Bečkog okruga.

Nakon kraće potere, policija je na jednoj raskrsnici uspela da blokira ukradeni automobil, a policajci su tada zamolili tinejdžera da polako izađe iz vozila.

Međutim, tinejdžer je iskočio iz automobila i dao se u beg. Policija je potrčala za njim. Nakon kraće potere, jedan od policajaca je morao da ispali u vazduh dva hica iz pištolja, kako bi se 16-godišnjak zaustavio, nakon čega su ga uhapsili.

(Telegraf.rs / Izvor: tpknews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    26. oktobar 2019 | 17:27

    Srbi osvaju evropu i svet,svugde nas ima i svugde smo mirodjija u svakoj corbi,tako svet nemoze bez Srba a ni mi bez evrope

  • Aki

    26. oktobar 2019 | 17:21

    Uvesti vizu za balkance.

  • Ja

    26. oktobar 2019 | 19:50

    Ovo je bilo prosle nedelje dokle vise da nas brukaju mi ovde pokusavamo da pokazemo da smo dobar narod ali od ovih giliptara nikako ne mozemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA