Isplivao još jedan snimak užasnog zlostavljanja životinja: Na ruskoj farmi deru zečevima kožu

Snimak je uznemirujuće sadržine, a na njemu se vide životinje zarobljene u malim kavezima, koje radnici na farmi udaraju u glavu metalnim šipkama

  • 8

U medijima se pojavio još jedan stravičan snimak na kom je prikazano zlostavljanje životinja, a snimljen je na ruskoj farmi zečeva gde se ove životinje odgajaju zbog krzna.

Snimak je uznemirujuće sadržine, a na njemu se vidi kako životinje zarobljene u malim kavezima radnici na farmi udaraju u glavu metalnim šipkama.

Snimak je objavila organizacije PETA i na njemu se vide i činčile koje se takođe koriste za uzimanje krzna.

Istraga je pokrenuta u oktobru ove godine, a očevici navode da se 30 odsto krzna prodaje jednoj poznatoj kompaniji, koja je najveća kompanija za kupovinu i prodaju krzna u svetu.

- Svaki kupac treba da bude upućen i da ima na umu da iza svakog kaputa ili manžetne nalazi prljavi žičani kavez, životinja koja vrišti i pod klanice natopljen krvlju - rekao je jedan od lidera PETA Džejson Bejker.

Inače, u Rusiji ne postoje nikakve regulative kojima se štite životinje na farmama.

Da podsetimo, nedavno smo pisali i o snimku koji je stigao iz nemačke laboratorije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćupričanin

    5. decembar 2019 | 11:30

    Mozda sam ja bolestan ne znam... Ako je to farma zeceva naravno kao i svaka druga farma ne vidim razlog zasto se ne bi smeli da skidaju kozu zečevima i prodaju? Meso ide u mesare a krzna za pravljenje garderobe... mnogo prosto... Sve vam zao kad jedete gulaš i nosite bunde...

  • Mile

    5. decembar 2019 | 11:29

    Pa sta misle pametnjakovici zasto se gaje zecevi?

  • lp

    5. decembar 2019 | 14:04

    Nece ovde jos dugo biti dobro. Gde je normalno da se zivotinje gaje zbog krzna, danas kada je dostupno vestacko? Gde vam je svest?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA