• 3

Problemi samo nekoliko sati po dolasku u Kanadu: Mediji zaista neće ostaviti Harija i Megan na miru

Samo nekoliko sati pošto je princ Hari stigao u Vankuver gde se pridružio supruzi i sinu Arčiju, njihov advokat je zapretio tužbom zbog fotografija na kojima je zabeležena šetnja Megan Markl u parku sa sinom i psima, dok iza nje idu dvojica telohranitelja

  • 3

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i Megan Markl, otpočeli su "novi" život u Kanadi time što su već prvog dana poslali upozorenje medijima zbog paparaco fotografija koje su napravljene bez njihove saglasnosti.

Samo nekoliko sati pošto je princ Hari stigao u Vankuver gde se pridružio supruzi i sinu Arčiju, njihov advokat je zapretio tužbom zbog fotografija na kojima je zabeležena šetnja Megan Markl u parku sa sinom i psima, dok iza nje idu dvojica telohranitelja.

Fotografije, koje su objavili brojni mediji, prikazuju kako ona u "kenguru" drži Arčija, dok u rukama drži i uzice za njihova dva psa. Vojvotkinja je sve vreme bila nasmejana i, kako se čini, svesna fotografa.

Advokati tvrde da su fotografije napravljene bez njene saglasnosti i da su se paparaci krili u žbunju.

Hari je na ostrvo Vankuver stigao nekoliko sati ranije nakon što je u svojoj domovini postigao dogovor sa kraljicom Elizabetom II da će se on i Megan povući sa kraljevskih dužnosti i da će vratiti 2,4 miliona funti javnih prihoda koje su iskoristili za renoviranje doma.

Par se i ranije žalio na to kako ih tretiraju britanski mediji, a u govoru koji je Hari održao pre nekoliko dana nazvao ih je "moćnom silom".

Megan je započela pravni proces protiv "Mejla on sandej" zbog toga što je ovaj tabloid u oktobru objavio pismo koje je ona uputila svom ocu Tomasu Marklu.

Hari je i tada reagovao govoreći da strahuje za svoju suprugu zbog načina na koji je tretiraju mediji, slično kao što su i njegovu majku princezu Dajanu.

Megan je sa Arčijem u Kanadi već neko vreme, a iako je izgledalo kao da uživa u jučerašnjoj šetnji, iza onog osmeha krila se nelagodnost.

Ipak, sasvim je jasno da prelazak razdaljine od nekoliko hiljada kilometara medijima ništa ne znači, a s obzirom na to da se o ovom paru trenutno najviše govori i ne čudi to što paparaci ništa ne prepuštaju slučaju, a u borbi za tiraž i klik ni žbunje nije "neudobno".

Video: E, i to da se završi: Princ Hari stigao u Kanadu, počinje novi život sa Megan i Arčijem

(Telegarf.rs/N.Z.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima