≫ 

Političar oboleo od korone: "Bogati ili siromašni, na poziciji ili ne, ovo može i vama da se dogodi"

Harirči je od početka epidemije bio na "borbenoj liniji" i jedan od glavnih boraca protiv te infekcije

  • 0

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se zamenik ministra zdravlja Irana, Iraj Harirči, preznojava tokom konferencije za novinare, pokušavajući svim snagama da ostane na nogama.

Odmah se posumnjalo da je iranski zvaničnik oboleo od korona virusa, međutim, nije bilo zvanične potvrde.

Sve do sada.

Iraj Harirči oglasio se na društvenim mrežama i izjavio da su "rezultati pozitivni".

- Hteo sam da vam kažem da sam i ja oboleo od korona virusa. Juče sam imao groznicu. Testove koje sam radio bili su istog dana gotovi. Pozitivni su. Odmah sam se sklonio u karantin. Počinjem sa lečenjem, nisam toliko loše. Dobro sam sad.

Budite sigurni da ćemo pobediti koronu, to vam iz srca kažem. Pobrinite se za sebe. Ovo je demokratski virus. Nije bitno da li ste bogati ili siromašni, na poziciji ili ne, ovo može da vam se dogodi. Obratite pažnju na sebe, obratite pažnju na doktore i sestre koji rizikuju svoje živote zbog vas. Pratim sva uputstva koja su mi lekari dali. Nadam se da ću uskoro ozdraviti i vratiti se na posao kako bih i vama pomogao, dragi moji. Zbogom, za sada!

Prema navodima lokalnih medija, Harirči je od početka epidemije bio na "borbenoj liniji" i jedan od glavnih boraca protiv te infekcije.

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA