≫ 

Jeziv video sa graničnog prelaza: Turska policija šutira migrante i tera ih ka Grčkoj

Ekipa Telegrafa došla je u posed video snimka na kojem turska policija tuče migrante

  • 31

Situacija na granici Grčke i Turske iz minuta u minut postaje sve napetija, a dokaz tome je i snimak koji najbolje prikazuje tamnošnje stanje.

Na snimku se vide pripadnici turske policije kako šutiranjem i udarcima u glavu pokušavaju da oteraju migrante na Grčku stranu. 

Da podsetimo, od jutros na samoj granici traje prava "borba suzavcima", budući da na grčke snage bezbednosti sa turske strane neprestano padaju "bombe" suzavca, ali i šok bombe.

Naši reporteri koji se nalaze na graničkom prelazu Kastanjes, na 11 kilometara dugačkoj kopnenoj granici između Grčke i Turske, prate situaciju i moguće sukobe. Pratite naš blog za sve informacije sa granice.

Video: Haos na grčko- turskoj granici: Suzavac leti na sve strane, vatrogasci na terenu

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    7. mart 2020 | 14:27

    Јел то та мирољубива религија звана Ислам? Једни друге убија али не беже у богате земље Персијског залива већ у Европу. Замислите само како би се ове наше потурице понашале кад се Турци овако опходе према својима .

  • Andrija

    7. mart 2020 | 14:55

    Nas strucnjak vojni jutros kaze sve je mirno..

  • Predator

    7. mart 2020 | 15:22

    Turska posla, opekli smo se deebelo o njih u srednjem veku, nadam se da ćemo se složiti i odbraniti od poslednjih invazija na pravoslavlje i slovene i poslednjih trzaja vladara iz senke masona da islamizuju planetu! Planeta mora da bude zaštićena srbi su direktni potomci slovena i naša je galaksija!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA