≫ 

Došli smo u posed snimka sukoba grčkih i turskih graničara sa vatrenog prelaza Kastanjes

Grčka vojska objavila snimak koji dokazuje neposredno učešće turskih snaga u pokušaju migranata da probiju granicu

  • 28

Snimak je nastao na graničnom prelazu Kastanjes u noći između subote i nedelje. Na njemu se vidi turski policajac koji ispaljuje patron suzavca na grčke graničare tokom noćnog pokušaj migranata da prodru u Grčku.

Turske oružane snage pružaju svestranu pomć migrantima naročito u organizaciji napada. Na snimcima koje je naša ekipa zabeležila tokom dana vidi se pokušaj Turaka da naprave dimnu zavesu koju bi migranti mogi da iskoriste za proboj.

Ipak tokom dana Turci su suzavac ispaljivali iz zaklona, tako da je ovo redak momenat na kome se jasno vidi učešće turskih snaga. Tokom prošle noći grčka vojska privela je 12 miranata koji su probili graničnu liniju. Oni su poreklom iz Avganistana, Iraka i Turske, ali i iz afričkih zemalja: Senegala, Gambije, Malija i Nigerije.

(Đ. Radivojević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Kukic

    8. mart 2020 | 12:49

    pa turci su od paamtivekaa bili i ostali tirani pa bi sad da osvajaju tudze ataturk je krenuo da postuje svet a ovaj zeli da bude sultaan ako ga na vreme ne zaustave bice zlaa u svetu

  • Gile

    8. mart 2020 | 12:39

    Grcima treba uputiti svu moguću pomoć da odbrani svoju granicu sa turskom.

  • Nišlija

    8. mart 2020 | 13:22

    Samo se vi ložite na turske serije, gde prikazuju turski narod kao lep i pravedan, pa počinjemo još da gajimo emocije prema njima, a ustvari oni su bili i ostali posvećeni islamizaciji evrope. Bolje sprečiti nego lečiti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA