≫ 

Bračni par umro od korona virusa: Bili zajedno 60 godina, umrli su u razmaku od 2 sata

Luiđi i Severa oboleli su od korona virusa, a preminuli su od posledica korona virusa

  • 0
Korona virus, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Par koji je bio 60 godina zajedno preminuo je od posledica korona virusa u italijanskom gradu Albino u provinciji Bergamo.

Kako prenosi "Dejli mejl", Severa Beloti (82) i Luiđi Karara (86) umrli su u bolničkoj postelji u razmaku od dva sata jedno od drugog - jedno je umrlo u devet sati ujutru, drugo u 11 časova.

Pre nego što se penzionisao, Luiđi je radio na građevini i slagao cigle, dok je Severa bila domaćina.

Njihov sin Luka Karara kaže da su njegovi roditelji bili zarobljeni u kući sa telesnom temperaturom od 39 stepeni Celzijusa, i da nije mogao da ih vidi.

Luka je istakao da su mu otac i majka bili toliko dugo u kući “zato što u blizini nije bilo lekara”. On je objasnio da je zvao Hitnu pomoć, ali da niko nije došao.

- Da budem jasan. Ne krivim Hitnu pomoć, razumem ih i zahvalan sam što su pokušali da ih spasu. Moji roditelji su bili smešteni u bolnici gde su uslovi bili užasni. Osoblje nije znalo gde da stavi pacijente, a doktori su odlučivali koga će da spasu - kazao je on i dodao da su “ostavljali stare da umru”.

Luka nije imao priliku da kaže roditeljima poslednje zbogom, te je iskoristio društvene mreže da se oprosti od njih.

- Dragi mama i tata, zli virus vas je uzeo istog dana, da li ćete nastaviti da svađate gore u raju? Sigurno, ali će se sve završiti zagrljajem - napisao je on na Fejsbuku.

Otac mi je bio star, ali ne i bolestan

Luka je upozorio i druge ljude, rekavši da njegov otac jeste bio star čovek, ali da ranije nije bio bolestan.

- Ljudi moraju da shvate da ostanu kod kuće, jer je drugima u redu da govore da su žrtve samo stari, ali ono što se desilo mojim roditeljima je jako teško. Nisam ih video, tela su odnesena na groblje i biće potrebno nekoliko dana da budu kremirani pošto ima puno mrtvih. Da stvari budu gore, moja žena, deca i ja smo u karantinu - napisao je Luka na Fejsbuku i doda da ne može da vidi ni sestru, koja je sredila kompletnu papirologiju.

- U jednom danu, izgubio sam oba roditelja. Ali, kako što bi rekao moj otac - idemo dalje - kaže Luiđijev sin.

Italijan Luka stoji kraj sestre koja je umrla od korona virusa u kući i moli za pomoć

Društvenim mrežama se munjevitom brzinom deli video na kom Luka F, državljanin Italije, moli da mu neko pomogne jer je zarobljen u stanu sa sestrom, koja je pre 24 sata preminula od korona virusa.

Luka je na Fejsbuku snimao uživo kako stoji kraj kreveta u kom leži njegova mrtva sestra. Luka tvrdi da je preminula od korona virusa i da ima samo 47 godina.

- Živimo blizu Napulja, zatvoreni smo u kući, Tereza je preminula - rekao je Luka u snimku koji se od nedelje munjevitom brzinom deli društvenim mrežama.

Video: Brat više od 24 sata proveo u stanu sa sestrom umrlom od korona virusa?!

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA