≫ 

Sve ovo je biološki rat? Kinezi tvrde da je američki vojnik doneo korona virus u Vuhan

 ≫ 

Dok neki tvrde da su slepi miševi odgovorni za korona virus, drugi smatraju da je reč o biološkom ratu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika kad amerika to radi, ne zna se ko stoji iza toga
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Shabani

    02. april 2020 | 08:11

    I jedni i drugi, ako su mislili da virus neće fire it back. Činjenica da nije nameštaljka jer očigledno ni jedna država nije spremna bila za ovo a vi i dalje raspredajte teorije.. vremena na pretek.

  • Дејан Младеновић

    17. mart 2020 | 00:15

    Кинези су апсолутно у праву овај вирус је биолошко оружје и подметнут им је од стране американаца и њихове сабраће у злочинима енглезима. Те слике са пијаце наводно из Кинеског града Вухана су лажне то су слике пијаце у Индонезијји. Па те пијаце постоје десетинама година и раде како раде и сад одједном да се појави вирус--шарена лажа

  • kad amerika to radi, ne zna se ko stoji iza toga

    13. mart 2020 | 17:33

    da se virus prvo pojavio u americi, 2 sata posle bi imali ime, prezime, njegov pasos i dobrovoljno potpisanu izjavu ko mu je platio i koliko, sve to na istom mjestu gdje americka policija to moze odmah da nadje a kad se amerika zakaci sa neki, toga neizostavno zadesi ili rat ili vojni udar a s kinim jedino sto sto se moglo je upravo ovo: pustit virus koji je porizveden u laboratoriju (s hong kongom nije se puno postiglo). a rezlutat je da su kinezi to brzo suzbili, uz minimalne zrtve a virus se -vratio kuci.. tamo ce mu biti bolje jer u americi ne postoji javno zdravstvo vec samo privatno a kako, nekim cudom osiguranje pokriva manji dio, amerikanci se javljaju tek kad su jednom nogom u grobu i zato imaju najmanji % izlijecenih, tek 1/5 od onih koji ostanu u bolnici im prezivi.. svakog amerikanca terapije ili kontrola na virus kosta 1000-4000$ i stvari broj zarazenih u americi je presao 100.000.. znaci broj zrtava u americi, lako ce preci pola miliona jer nemaju cime da plate lijecenje (tamo samo besplatno mogu umrijeti).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA