≫ 

"Borim se za sebe i život bebe": Emotivna poruka trudnice obolele od korona virusa

Ona je u 26. nedelji trudnoće, a zbog virusa, razdvojena je od troje dece i supruga

  • 0
Trudnica koronavirus Velika Britanija Printskrin: Facebook/Karen Mannering

Trudnica iz Velike Britanije, uplašena za svoj i život svoje bebe nakon što je obolela od korona virusa, snimila je emotivni video u kojem je zamolila ljude da ostanu kod kuće, prenosi Dejli mejl.

Karen Manering (39) iz Kenta snimila je video iz bolničkog kreveta, nakon što je dobila pneumoniju usled zaraze virusom.

Karen, koja je u 26. nedelji trudnoće, upozorila je ljude da ne izlaze napolje i da poštuju pravila socijalnog distanciranja, govoreći kako se "bori za sebe i svoju bebu".

- Ako idete na pivo sa prijateljem ili u šetnju samo zato što je vreme lepo, ponećete ovo sa sobom kući i ubićete nekog. Jednog člana svoje porodice. Samo prestanite da izlazite, slušajte premijera, nije vredno toga - rekla je trudnica, inače majka troje dece.

Dodala je kako su joj rekli da ima Covid-19 i da je bolesna već dve nedelje.

- Imam pneumoniju i borim se za svoj i život svoje bebe. Imam troje dece kod kuće i supruga koje ne smem da vidim - dodala je ona.

Trudnica je rekla da ne zna gde je pokupila virus, ali da je veoma bolesna.

Prema poslednjim podacima, u Ujedinjenom Kraljevstvu od korona virusa umrlo je 578 ljudi, dok je obolelo više od 11.650.

Video: Italijanski lekar iz žarišta korone, Bergama o porođaju svoje žene zaražene koronom

(A. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA