≫ 

Policajcu odsekli ruku jer je tražio dozvolu za kretanje: Još šest policajaca teško povređeno

  • 0
hitna pomoć, kola hitne pomoći, sanitet, ambulantna kola Foto: Shutterstock

Sedmoro policajaca teško je povređeno u Indiji tokom policijskog časa koje je uvedeno u toj zemlji zbog korona virusa.

Jednom policajcu je odsečena ruka, a preostala šestorica zadobila su teške telesne povrede kada ih su ih napali građani koji nisu hteli da se vrate u svoje kuće.

Stravičan napad odigrao se na severu Pandžaba u nedelju ujutru, kada su policajci zaustavili vozilo puno muškaraca koji su pokušali da prođu policijski punkt.

Kada je prvi policajac prišao vozilu i od vozača zatražio dozvolu za kretanje, umesto papira  vozač je izvukao mač i policajcu odsekao šaku. Potom je mačem teško ranio preostalu šestoricu policajaca koji su pokušali da pomognu svom kolegi.

- Naši pripadnici nisu ni bili naoružani. Kakva zver treba da bude da osakatiš nenaoružanog čoveka - rekao je komandir Amarinder Sing.

On je obavestio javnost da je policajac operisan i da su lekari uspeli da mu prišiju ruku.

- Operacija je trajala osam sati i nadamo se da će naš kolega ponovo moći da koristi ruku. Hvala lekarima na trudu, spasili su mu život - rekao je Sing

Nedugo nakon napada, policija je pronašla napadače i privela sedmoricu muškaraca. U toku je opsežan istraga, prenosi CNN.

Podsetimo, Indija u u potpunom karantinu koji bi trebalo da traje do kraja meseca. Do sada je u ovoj zemlji potvrđeno više od 150 slučajeva, a korona virus je odneo najmanje 11 života.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta

Video: Ovako izgledaju pluća posle srednje teške COVID-19 infekcije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA