Taksista preminuo zbog 1.000 dinara: Mušterija zaražena korona virusom ga pljunula

- Imam korona virus, a sada ga i ti imaš - navodno je mušterija rekla 61-godišnjem Trevoru

  • 0
Korona virus, koronavirus, Velika Britanija, Engleska, sahrana dečaka Foto: Tanjug/AP

Taksista Trevor Bel preminuo je od korona virusa pošto je na njega pljunula zaražena mušterija koja nije htela da plati vožnju.

Kako priča prijatelj porodice Demijan Brigs, pljunula ga je mušterija koja je tvrdila da ima korona virus, a sve to zato što nije htela da plati vožnju od devet funti (oko 1.180 dinara).

- Imam korona virus, a sada ga i ti imaš - navodno je mušterija rekla 61-godišnjem Trevoru posle incidenta 22. marta u istočnom Londonu, prenosi "Metro".

Posle toga, Bel se nije osećao dobro i primetio da ima simptome koronavirusa, Preminuo je 18. aprila u bolnici u Londonu, a test je utvrdio da je bio zaražen smrtonosnom infekcijom, a prijatelji i rodbina sumnjaju da ga je upravo zarazila ta mušterija.

- Nekoliko dana kasnije morao je u bolnicu jer mu nije bilo dobro. Tri nedelje se borio, ali ipak nije uspeo da pobedi korona virus. Strašno je da je zaražen radeći svoj posao. Retko ste mogli da vidite da ga nešto muči. Koliko god je bio loše, uvek bi našao način da se nasmeje - priča Brigs i dodao je da je Trevor umro tri dana posle 61. rođendana, a nedavno je postao i deda.

Pošto je preminuo, Belova krv donirana je istraživačama kako bi se više saznalo o bolesti kovid 19.

Na internet stranici “GoFundMe” pokrenuta je akcija pomoći kako bi se skupio novac za sahranu Trevora. Prkupljeno je više od 6.700 evra, što je duplo više nego što je prvobitno bio cilj.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Video: Humke zemlje i sveže rake: Engleska nije ovo videla još od epidemije kuge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA