≫ 

Južna Amerika novo žarište: Na Braču počinje ukidanje mera

* Potvrđenih slučajeva u Srbiji: 10.919 * Ukupno smrtnih slučajeva u našoj zemlji: 237 * U svetu obolelo više od 5,2 miliona ljudi

  • 7
Korona virus svet Foto: Tanjug/AP

Činjenice:

* Potvrđenih slučajeva u Srbiji: 11.024

* Ukupno smrtnih slučajeva u našoj zemlji: 237

* U svetu obolelo više od 5,2 miliona ljudi

* Umrlo više od 339.000 ljudi

* Ozdravilo više od 2.139.000 osoba

Korona virus ne posustaje. Neke zemlje u Evropi ublažuju mere koje su prethodno donesene kako bi se sprečilo širenje korona virusa. Situacija u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i u Rusiji i Brazilu, sudeći po broju inficiranih i mrtvih, sve je ozbiljnija. Tramp optužio Kinu za "masovno ubijenje".

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Iz časa u čas:

00:16 Južna Amerika novo žariste, rast broja zaraženih u Africi

Južna Amerika postala je novi epicentar korona virusa, a najteže pogođena zemlja je Brazil, dok raste broj smrtnih slučajeva u pojedinim afričkim zemljama koje do sada nisu imale veliki broj preminuli, saopštila je danas Svetska zdrtavstvena organizacija (SZO).

23:33 Na Braču od ponoći počinje ukidanje mera

Život na hrvatskom ostrvu Brač polako se vraća u normalu posle dvonedeljnog karantina, a većina mera koje su donete zbog pandemije korona virusa biće ukinute u ponoć.

"Zaključak koji smo predložili Nacionalnom štabu civilne zaštite je da se postojeće mere ne produžavaju. To znači da večeras u ponoć prestaju da važei mere zabrane napuštanja mesta prebivališta tako da više nisu potrebne propusnice za međuopštinski promet na ostrvu, a ni za trajekt Split - Supetar", rekao je načelnik bračkog Kriznog štaba Nikola Martinić Dragan za Radio Dalmaciju.

23:30 Izolacija nije dovoljna da spasi autohtono selo u Amazonu

Tres Unidos, autohtono selo brazilske prašume u Amazoniji, zabranilo je uzlaz za sve posetioce nadajući se da će ih izolacija sačuvati od virusa, ali to se nije desilo.

Novi korona virus je, najverovatnije, stigao uz Rio Negro, džinovsku vijugavu reku koja povezuje Tres Unidos sa najvećim gradom Amazonije, Manausom - udaljenim pet sati brodom.

23:10 Još 13 zaraženih od korona virusa u Zaječaru

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić objavio je večeras da je još 13 stanovnika tog grada pozitivno na prisustvo korona virusa.

Uz dve osobe kod kojih je virus potvrđen jutros, ukupno je u Zaječaru od početka epidemije inficirano 110 osoba, objavio je Ničić na Fejsbuku.

21:56 U Francuskoj umrle 74 osobe za 24 sata

Za poslednja 24 sata u Francuskoj su umrle 74 osobe. Ukupno je umrlo 28.289 ljudi, a zaraženo 181.826 osoba.

21:55 Novih 20.522 obolelih i 1.089 preminulih

Američki centar za kontrolu bolesti (CDC) danas je saopštio da je u SAD registrovano novih 20.522 obolelih od korona virusa, kao i da je zabeleženo još 1.089 smrtnih slučajeva.

CDC je saopštio da je, prema informacijama kojima raspolaže, ukupan broj obolelih od početka pandemije u SAD dostigao 1.571.617, dok je od virusa preminulo 94.150 pacijenata.

21:53 Trump poziva crkve da se "otvore odmah"

Predsednik SAD Donald Trump pozvao je danas mesta bogosluženja da se "otvore odmah“ i rekao da ih smatra "neophodnim".

- U Americi nam treba više molitve, ne manje", rekao je na konferenciji za štampu u Beloj kući Tramp, kritikujući guvernere država koji su dozvolili da prodavnice alkoholnih pića i klinike za abortus ostanu otvorene - prenosi BBC.

I centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) izdali su smernice da crkve treba ponovo otvoriti, ali prethodno nisu pominjali mesta bogosluženja.

Donald Trump, Donald Tramp Donald Tramp / Foto: Tanjug/AP

20:48 Slovenija pojačava kontrolu granice s Italijom

Slovenija je saopštila da će pojačati kontrolu granice s Italijom, pošto Ljubljana ocenjuje da ta zemlja i dalje nije bezbedna zbog virusa kovid-19, preneli su danas italijanski mediji. Kontrola granice biće pojačana kako bi se sprečili nezakoniti prelasci granice iz italijanskog regiona Furlanija-Julijanska krajina, piše italijanski list Il Sole 24 Ore.

19:26 U Španiji preminulo još 56 osoba, ukupno 28.628 žrtava

U Španiji je od posledica korona virusa preminulo još 56 osoba, čime je ukupan broj žrtava dostigao 28.628, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Ukupan broj zaraženih porastao je danas na 234.824, dok je u četvrtak registrovano 233.037 obolelih, dodaje ministarstvo.

18:44 U Crnoj Gori i dalje jedan oboleli, ukupno 325

Institut za javno zdravlje (IJZ) u Podgorici ni danas nije registrovao nijedan novi slučaj infekcije korona virusom.

U Crnoj Gori je trenutno samo jedna obolela osoba od korona virusa,u Gusinju.

18:24 Broj slučajeva korona virusa u Africi premašio 100.000

Broj zaraženih korona virusom u Africi premašio je 100.000, saopštili su danas afrički centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), a više od 3.100 ljudi umrlo je od kovid-19 na kontinentu na kojem živi 1,3 milijarde ljudi, što je još uvek broj koji zaostaje za drugim delovima sveta.

18:02 U Italiji umrlo još 130 osoba

Prema poslenjim informacijama za 24 sata u Italiji je umrlo 130 ljudi, pa se broj mrtvih popeo na 32.616. Zaraženo je ukupno 228.000.

17:34 U Danskoj se otvaraju bioskopi, muzeji, pozorišta...

Muzeji, umetničke galerije, bioskopi, pozorišta i zoološki vrtovi u Danskoj mogu ponovo da otvore vrata posetiocima, što je deo ublažavanja restriktivnih mera uvedenih zbog epidemije korona virusa. Kako navodi BBC, jedna od tamošnjih televizija čak je najavila da će današnje finale takmičenja talenata pod nazivom "Faktor iks" pratiti i publika u studiju.

17:10 Putin: Rusiji preti drugi talas korona virusa na jesen

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da Ministarstvo zdravlja te zemlje mora da se pripremi na drugi talas korona virusa, koji bi mogao da nastupi u oktobru ili novembru ove godine.

On je podržao inicijativu da se počnu pripreme o ponovnom otvaranju zdravstvenih ustanova, kada se okonča pandemija, prenosi TAS S.

Vladimir Putin Foto: Tanjug/AP

16:42 Filipče: Rano je za otvaranje granica Severne Makedonije

Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče izjavio je da je još rano za otvaranje granica koje su zatvorene zbog pandemije korona virusa.

- Smatram da treba da prođe još jedan period u kome ćemo sprovoditi olakšavajuće mere. Potreban je koordinirani pristup sa susednim zemljama kako bi se kreirala zajednička strategija o otvaranju granica - rekao je Filipče.

16:31 Ruski istraživači uspešno na sebi testirali vakcinu

Ruski istraživači koji rade na vakcini protiv korona virusa razvili su imunitet na infekciju nakon što su je proverili na sebi. Naučnici iz Istraživačkog centra za epidemiologiju i mikrobiologiju Gamalej nisu toliko radili na testiranju koliko su radili na zaštiti kako bi mogli da nastave sa radom, izjavio je direktor tog centra Aleksander Gincburg za Interfaks, preneo je "The Moscow Times".

16:20 U domovima za stare i ustanovama soc.zaštite 159 zaraženih

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, zaključno sa današnjim danom, potvrđeno je prisustvo virusa Kovid-19 kod 126 korisnika i 33 zaposlena.

15:53 Do kraja maja HR otvara još neke granice

U Hrvatskoj se radi na izradi veb aplikacije koja će omogućiti lakši prelazak granice, koje će do kraja meseca biti otvorene još prema nekim zemljama, osim Slovenije, najavljeno je danas na konferenciji za novinare Nacionalnog štaba zivine zaštite.

15:39 U Vuhanu dnevno više od milion nukleinskih testova na korona virus

U kineskom gradu Vuhanu, u kojem je krajem prošle godine počela pandemija korona virusa, juče je obavljeno 1.000.729 testiranja na nukleinsku kiselinu, saopštili su nadležni.

KOŠARKA CRVENA ZVEZDA TESTIRANJE IGRAČA NA COVID 19 Foto: Tanjug/Zoran Žestić

15:35 Još 351 osoba preminula u Velikoj Britaniji

Vlasti u Britaniji saopštile su da je u poslednjih 24 sata preminula 351 osoba, čime je ukupan broj mrtvih porastao na 36.393. Od 80.297 obavljenih testova, 3.287 osoba je zaražen korona virusom, odnosno u Britaniji je zaraženo 254.195 ljudi.

15:06 U Grčkoj turistima neće biti potreban test,nema ni karantina

Turistima u Grčkoj neće biti potreban test na korona virus, a neće biti ni karantina, prenosi portal Grčkainfo.To predviđa plan za pokretaje turizma u Grčkoj pod nazivom "Restart tourism", koji su objavili grčki premijer Krijakos Micotakis i ministar turizma Haris Teoharis.

Plaža, Grčka, maske, more, razmak, socijalna distanca, koronavirus Foto: Tanjug/AP

14:52 Prvi put posle 2 meseca: U Srbiji nema preminulih od korona virusa za poslednja 24 sata

U Republici Srbiji u poslednja 24 sata od korona virusa nije preminula nijedna osoba.

14:30 Hrapović: CG se sprema za eventualni novi talas virusa

Crnogorski zdravstveni sistem sprema se za eventualni novi talas korona virusa, izjavio je danas ministar zdravlja Crne Gore Kenan Hrapović, iako je, kako kaže, pitanje da li će do novog talasa uopšte doći.

14:11 Dve osobe umrle u Hrvatskoj

U Hrvatskoj je zabeleženo je šest novih slučajeva korona virusa, a dve osobe su preminule. Time je ukupan broj umrlih od koronavirusa 99.

13:59 Tedros: SZO radila non-stop od pojave korona virusa

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) je, otkako se pojavio virus kovid-19, radila non-stop na koordinaciji globalnog odgovora, obaveštavajući 194 država članica o njegovoj evoluciji i pružajući tehničke savete, izjavio je danas generalni direktor SZO Tedros Adhanom Gebrejesus.

13:43 Bugarska ukinula zabranu ulaska i karantin za određene kategorije

Zabrana ulaska u Bugarsku pojedinih državljana zemalja clanica EU i zemalja Šengenskog sporazuma uključujući San Marino, Andoru, Monako i Vatikan, danas je ukinuta, saopštilo je bugarsko Ministarstvo zdravlja.

Zabrana je ukinuta za sledeće kategorije ljudi: medicinske stručnjake, medicinske istraživače, zaposlene koji se bave isporukom lekova, osoblje koje se bavi međunarodnim prevozom putnika i robe, strane zvaničnike, ljude koji putuju u humanitarne svrhe, predstavnike trgovinskih, ekonomskih i investicionih preduzeća, sezonske radnike na farmama, radnike u ugostiteljstvu i pogranično osoblje, preneo je BTA.

Četrnaestodnevni karantin prilikom ulaska u Bugarsku ukinut je za nekoliko kategorija državljana Bugarske i zemalja EU, uključujući ljude koji putuju u humanitarne svrhe i predstavnike trgovinskih, ekonomskih i investicionih preduzeća.

13:41 RS dozvolila proslavu matura sa najviše 50 osoba

Krizni štab Republike Srpske odlučio je danas da dozvoli proslavu mature svršenim učenicima osnovnih i srednjih škola. Ministarka prosvete i kulture u Vladi RS Natalija Trivić je na svom tviter profilu napisala da je Štab doneo takvu odluku s tim da na jednom mestu ne sme biti više od 50 osoba.

13:03 Još 51 osoba preminula od korona virusa u Iranu

Iranske vlasti saopštile su da je u poslednjih 24 sata preminula 51 osoba od korona virusa, a da je 2.311 ljudi zaraženo. U zemlji je do sada preminulo 7.300 ljudi, dok je 131.652 zaraženo.

koronavirus, korona virus Foto: Tanjug/AP

12:56 Gincburg: Prvo vakcinisati lekare i starije

Grupe koje su izložene visokom riziku koje uključuju lekare, posebno one koji se bave zaraženim pacijentima, a takođe i starije osobe treba da budu prve koje će biti vakcinisane protiv korona virusa, izjavio je danas direktor Ruskog naučno-istraživačkog instituta za epidemiologiju i mikrobiologiju Gamaleja Aleksander Gincburg.

12:50 Više od 400 testiranih na korona virus u Sarajevu, nema pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo, u protekla 24 časa testirana je 421 osoba i nijedna nije pozitivna na virus korona. Trenutno je jedan aktivan slučaj u Kantonu Sarajevo i danas nema pacijenta na bolničkom lečenju.

12:46 U RS novih 19 zaraženih, ukupno 1.339

U poslednja 24 sata u Republici Srpskoj je registrovano 19 novozaraženih korona virusom, što je ukupan broj od početka epidemije povećalo na 1.339 obolelih.

12:13 Gotovo 3.000 novozareženih u jednom danu u Meksiku

U Meksiku je zabeleženo gotovo 3.000 novozaraženih od krona virusa, što je najveći skok tokom jednog dana od kada je počela pandemija u toj zemlji. Sa novih 2.973 slučaja registrovanih do sinoć, ukupan broj zaraženih od korona virusa u Meksiku porastao je na 59.567, šato je treći najveći broj u Latinskoj Americi posle Brazila i Perua, preneo je CNN.

Meksiko korona virus Foto: Tanjug/AP

11:33 Nedostaje 20.000 umrlih od posledica korone

Italijanski državni Zavod za Statistiku INPS tvrdi da "nedostaje 20 000 umrlih od posledica koronavirusa" i objašnjavaju da je razlog za to što su parametri koje su korišćeni o uzrocima smrti nepouzdani, pišu italijanski mediji.

11:18 Bangladeš proizveo generičku verziju remdesivira

Bangladeška farmaceutska kuća "Beksimko" prva je u svetu proizvela generičku verziju leka remdesivir, koji se može koristiti za lečenje korona virusa.

11:01 Od danas dozvoljeno okupljanje do 100 ljudi na javnom mestu

U Srbiji je broj ljudi koji se mogu okupiti na javnom mestu, u otvorenom ili zatvorenom prostoru, povećan sa 50 na 100, navodi se u novoj izmeni Naredbe o zabrani okupljanja koju je doneo ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

10:41 Tramp: Nećemo zatvarati zemlju ako nas pogodi drugi talas

Predsednik Donald Tramp izjavio je da se Sjedinjene Američke Države neće zatvarati ukoliko zemlju pogodi drugi talas korona virusa.

Donald Trump, Melania Trump, Donald Tramp, Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

10:30 Informacije o ulasku u Hrvatsku na stranicama MUP-a

Svi strani državljani koji nameravaju da uđu u Hrvatsku, kao i hrvatski državljani koji nemaju prebivalište ili boravište u toj državi, odgovore na sva pitanja vezana za ulazak na hrvatsku teritoriju u aktuelnoj situaciji korona virusa, mogu da saznaju na portalu hrvatskog MUP-a.

10:15 Preko 30.000 inficiranih korona virusom u Singapuru

Zvaničnici Singapura saopštili su da je preko 30.000 ljudi zaraženo korona virusom.

09:46 U Rusiji za 24 sata preminulo 150 osoba

Vlasti u Rusiji saopštile su da je u poslednjih sata preminulo 150 osoba, čime je ukupan broj mrtvih porastao na 3.249. Takođe, zabeleženo je još 8.894 novozaraženih, te je sada 326.448 osoba inficirano.

09:38 Od danas u RS nema više policijskog časa

U Republici Srpskoj od danas više nema policijskog časa. Ova mera je ukinuta nakon što je Narodna skupština Republike Srpske juče odlučila da ukine vanredno stanje na toj teritoriji, uvedeno krajem marta.

Policijski čas, Republika Srpska, policija Foto: ATA Images

09:20 Za mesec dana broj zaraženih skočio sa milion na 5 miliona

Za samo mesec i po dana broj potvrđenih slučajeva zaraze virusom kovid-19 u svetu porastao je sa milion ljudi na 5,1 milion osoba.Prema podacima Univetziteta Džons Hopkins, u SAD je naviše obolelih, 1,5 miliona, u Rusiji skoro 318.000, Brazilu 310.087, u Velikoj Britaniji 252.246, Španiji nešto više od 233.000.

09:11 Kazne i hapšenja tokom protesta lekara u Parizu

Najmanje 50 zdravstvenih radnika je kažnjeno, a troje uhapšeno, tokom protesta ispred bolnice Rober Debre u Parizu, izvestio je BBC.

09:09 Više od polovine hotela u Austriji neće se otvoriti 29.maja

Nesigurnost zbog broja gostiju i prevelikih troškova razlog su što se više od polovine hotela u Austriji neće otvoriti 29. maja, od kada je im je ponovo dozvoljeno da rade pošto više od dvomesečne pauze zbog pandemije korona virusa.

09:05 Za 24 sata u Indiji zabeleženo 6.000 novih slučajeva korona virusa

Vlasti u Indiji saopštile su da je u poslednjih 24 sata zabeleženo još 6.000 novozaraženih slučajeva, što je najveći broj na dnevnom nivou do sada u toj zemlji. Ukupno je inficirano preko 118.000 ljudi, a 3.853 osobe su umrle.

08:55 Brojne države EU upozoravale Austriju zbog Išgla

Više država EU upozorilo je Austriju na žarište korona virusa u skijaškom centru Išgl, tvrdi bečki dnevnik "Standard".

08:31 Rizik od epidemije na jesen zahteva ozbiljne pripreme

Dvostruki rizik od epidemije na jesen zahteva ozbiljan pristup i Bela kuća bi morala da pripremi naciju kako na drugi talas korona virusa tako i na epidemiju sezonskog gripa, poručila je grupa od 15 senatora iz Demokratske stranke, prenosi CNN.

8:25 Počinje testiranje na lični zahtev građana na kovid 19

Testiranje na lični zahtev građana počinje danas, a brisevi se uzimaju u institutima i zavodima za javno zdravlje, ali i domovima zdravlja.

Test na lični zahtev košta 6.000 dinara, uplaćuje se na jedinstveni žiro račun koji se može naći na sajtu Ministarstva zdravlja - stranici covid-19, sajtu RFZO.

Video: U Nišu je proizveden prvi srpski test na novi korona virus

8:15 Tiodorović: Ako u narednih 10 dana ne bude novoinficiranih, možemo reći da je epidemija zavrsena

Situacija u Vranju i Leskovcu nesigurna je, ali pod kontrolom, izjavio je u četvrtak profesor Branislav Tiodorović posle sednice gradskog kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19, kojom je predsedavao ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

On je apelovao na građane da koriste zaštitne maske i dodao da ako u narednih desetak dana ne bude novoinficiranih, moći će da se kaže da je epidemija uspešno zavrsena, navodi se u saopštenju na sajtu Grada Vranja.

MERE UBLAŽAVANJE TIODOROVIĆ BRANISLAV TIODOROVIĆ Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

8:07 Ralf Loren poklanja 1,5 miliona proizvoda herojima korone

Jedan od najčuvenijih svetskih dizajnera Ralf Loren, nakon što je donirao 10 miliona dolara za borbu protiv pandemije korona virusa, odlučio je da herojima sa prve linije, koji su se svakodnevno borili da sačuvaju ljudske živote, pokloni 1,5 miliona svojih odevnih artikala.

Među poklonima će biti svečane haljine, odela, duksevi, trenerke, majice, džemperi, farmerke...

Ralph Lauren, Ralf Loren Foto: Guliver/Lars Niki/Getty Images for WSJ. Magazine Innovators Awards

Oni će biti donirani kroz dobrotvorne mreže i preko partnera kompanije Ralf Loren, koja je između ostalog usmerena i na podršku onkološkim odeljenjima nakon što je slavnom dizajneru izlečen tumor na mozgu.

7:58 Jedan novoinficiran na KiM, ukupno 1.004

Na Kosovu i Metohiji u poslednja 24 sata potvrđen je jedan novi slučaj korona virusa, čime je ukupan broj zaraženih porastao na 1.004, saopštio je u četvrtak uveče Institut za javno zdravlje u Prištini.

Prema izveštaju Instituta, juče je testirano ukupno 145 uzoraka uzetih sa Klinike za infektivne bolesti i sa terena, od čega je potvrđen samo jedan pozitivan slučaj na kovid-19, u opštini Vučitrn.

7:41 Kejp Taun žarište epidemije u Južnoj Africi

Kejp Taun je postao žarište epidemije korona virusa u Južnoj Africi, javlja AP.

U tom gradu do danas je potvrđeno više od 12.000 slučajeva, što je 63 odsto ukupnog broja zaraženih u Južnoj Africi i oko 10 odsto ukupnog broja zaraženih na afričkom kontinentu.

Korona virus, koronavirus, Južna Afrika Foto: Tanjug/AP

7:28 Oko 17 odsto građana Londona imalo virus

Britanski ministar zdravlja Met Henkok saopštio je da oko 17 odsto građana Londona i pet odsto cele zemlje bilo zaraženo korona virusom i da sada poseduju antitela, javlja BBC.

Ovi novi podaci saopšteni su neposredno pošto je vlada postigla dogovor s jednom farmaceutskom firmom o testiranju više od 10 miliona ljudi kako bi se utvrdilo da li imaju antitela, odnosno da su preležali korona virus.

Korona virus, koronavirus, London, Pariz Foto: Tanjug/AP

7:15 Umro višedecenijski sobar u Beloj kući, V.R. Džerman

Vilson Ruzvelt Džerman, koji je u Beloj kući služio više od 50 godina pod 11 predsednika, umro je od korona virusa u 92. godini, javio je danas londonski Bi-Bi-Si.

Počeo je 1957, u vreme predsednika Dvajta Ajzenhauera, kao čistac, da bi ga nekoliko godina kasnije prva dama Džeki Kenedi unapredila u sobara. Njegova fotografija objavljena je u memoarskoj knjizi Mišel Obame "Becoming".

Njegova višedecenijska služba u Berloj kući bila je predmet i mnogih istorijskih studija o Afroamerikancima u politici.

Bela kuća Foto: Pixabay

7:00 U Brazilu više od 310.000 zaraženih i 20.000 mrtvih

U Brazilu je u četvrtak registrovano rekordnih 1.188 smrtnih slučajeva zbog korona virusa, a zaraženo je još preko 20.000 ljudi, saopštilo je ministarstvo zdravlja.

Broj zaraženih u Brazilu dostigao je 310.087 čime je ova latinoamerička zemlja našla na trećem mestu po broju inficiranih, iza SAD i Rusije, prenosi Rojters. Od posledica korona virusa do sada je umrlo više od 20.000 ljudi.

Video: Ko izađe na ulicu dobije metak: Narko bande sirotinji uvele mere izolacije

06:45 Ulazak u Srbiju iz inostranstva od danas bez negativnog testa na korona virus

Za ulazak u Srbiju od danas, 22. maja, ni državljanima Srbije ni drugih država više nije potrebno da imaju negativan test na korona virus niti posebnu dozvolu, odlučila je Vlada Srbije.

Vlada je na jučerašnjoj sednici odlučila i da više ne postoji ni mera upućivanja u samoizolaciju pri dolasku u Srbiju.

Video: Grci okupirali plaže, ljudi se zabavljaju kao da je jek sezone i da korona nije prisutna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinovac

    22. maj 2020 | 08:27

    Daleko je brazil kao sto je u januaru i kina bila!

  • Micika

    22. maj 2020 | 08:41

    U svetu, broj obolelih rapidno raste, samo kod nas kraj, nešto tu nisu čista posla.

  • Jojo

    22. maj 2020 | 08:03

    Otvorili granice ...bravo ... Nadam se da znate sta radite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA