Lekari se još bore za život malog Vladike iz Kijeva: Dečaka kum tukao gotovo do smrti pred bratom

Vladik (6) se i dalje nalazi na Odeljenju intenzivne nege

  • 3

Policija u Kijevu i dalje istražuje pokušaj ubistva šestogodišnjeg Vladika, kojeg je kum Andrej (30) pretukao maltene na smrt. Stravičan zločin dogodio se 25. juna, nešto posle ponoći, dok su u stanu bile dečakova majka, brat (9) i još nekoliko prijatelja.

Hitna pomoć primila je poziv jedan sat iza ponoći, u kom je rečeno da je šestogodišnjak pao sa trećeg sprata. Međutim, kada su lekari došli na lice mesta, dete nisu zatekli ispred zgrade, već u stanu, gde je svuda okolo bila krv.

Ubrzo je na lice mesta stigla i policija koja je započela uviđaj. Odmah im je bilo jasno da dete nije palo sa terase, već da je brutalno pretučeno.

Tragove krvi pronašli su na podu u dve prostorije, zidovima, i kauču. Ispostaviće se da ga je pijani kum brutalno tukao rukama i nogama jer "nečim nije bio zadovoljan".

Navodno je kum sa prijateljima došao kod dečakove majke uveče da se druže. Ekipa se zapila, a osumnjičeni Andrej je nekoliko puta ustajao i odlazio u sobu gde je bio mali Vladik i njegov devetogodišnji brat. Iz još neutvrđenih razloga Andrej je počeo krvnički da bije dečaka. Mališan je prebačen u bolnicu sa višestrukim prelomima i opasnim unutrašnjim krvarenjem.

Okupljeni nisu želeli da odgovore na to zašto je Andrej krvnički tukao dete.

On je odmah uhapšen i u krvavoj majici sproveden kod istražnog sudije, nakon čega mu je određen pritvor. Ukoliko bude osuđen preti mu 15 godina zatvora.

Centar za socijalni rad je odmah majci oduzeo drugo dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šumadinac

    30. jun 2020 | 00:17

    Zasluzuje maksimalnu kaznu , nek mu bog vrati naneto zlo

  • Ja

    29. jun 2020 | 23:32

    Da sam ja Policajac nebi sedijo ovako

  • Zoki

    1. jul 2020 | 14:36

    Sacuvaj Bože, monstrum, i on i svi koji su bili tu ,a nisu ga sprecili. Sta je majka radila ,dok joj je taj psihopata tukao dete,sto nije pozvala policiiju i branila dete?! Jos i lagala da je palo kroz prozor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA