I predsednik u centru skandala sa Epstajnom: Žrtva tvrdi da je upoznala Trampa sa 14 godina

U tužbi je opisano zlostavljanje koje je žena trpela od strane Epstajna i Maksvel, koja se trenutno nalazi u zatvoru pod optužbama da je pomagala milijarderu u podvođenju maloletnica

  • 0
Donald Tramp Džerfi Epstajn Printskrin: NBC

Jedna od žrava osumnjičenog pedofila Džefrija Epstajna opisala je kako ju je milijarder kada je imala samo 14 godina doveo u vilu u Mar a Lagu kako bi je predstavio sadašnjem američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Žena, koja nije otrkila svoje ime, već je poznata kao Džejn Do, podnela je prošlog januara tužbu protiv Epstajnove saradnice Gislejn Maksvel, piše Dejli bist.

U tužbi je opisano zlostavljanje koje je žena trpela od strane Epstajna i Maksvel, koja se trenutno nalazi u zatvoru pod optužbama da je pomagala milijarderu u podvođenju maloletnica.

U jednom delu se opisuju detalji iz 1995. godine kada ju je Epstajn doveo u Mar a Lago, Trampovu vilu na Floridi.

- Do tvrdi da ju je Epstajn predstavio Trampu kada je imala 14 godina. "Ova je dobra?" Pirao je Epstajn budućeg predsednika, koji se navodno nasmešio - navodi se u tužbi.

Ne navode se nikakve optužbe da je Tramp učestvovao u zlostavljanju, ali se postavlja pitanje koliko je sadašnji predsednik znao pre hapšenja Epstajna.

Tramp je 2002. godine u intervjuu za "Njujork magazin" hvalio svoj odnos sa milijarderom.

- Znam Džefa 15 godina. Neverovatan čovek. Veoma je zabavan. Čak kažu da voli prelepe žeme, isto koliko i ja, a mnoge od njih su mlade - rekao je Tramp.

Da podsetimo, juče su isplivale fotografije na kojima se vidi kako jedna žrtva Epstajna masira bivšeg predsednika Bila Klintona.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA