≫ 

Tramp prihvatio republikansku nominaciju, oštro napao Bajdena: U govoru ga spomenuo više od 40 puta

Tramp je upozorio da bi pobeda Bajdena, kako je rekao, "srušila" američki san

  • 2
Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Predsednik SAD Donald Tramp i zvanično je prihvatio republikansku nominaciju, postavši tako predsednički kandidat na izborima 3. novembra, a u govoru ispred Bele kuće oštro je napao protivkandidata iz redova demokrata Džoa Bajdena.

Tramp je prihvatio nominaciju svoje stranke na završnoj večeri republikanske nacionalne konvencije, a u govoru je istakao "da bi pobeda Bajdena samo pogoršala krize koje su zahvatile zemlju i vodila u potpunu anarhiju".

Tramp je upozorio da bi pobeda Bajdena, kako je rekao, "srušila" američki san, prenosi BBC.

Aktuelni predsednik SAD je Bajdena opisao kao "onog koji ruši američke veličinu."

- Proveli smo poslednje četiri godine poništavajući štetu koju je Bajden naneo tokom poslednjih 47 godina - kazao je Tramp, aludirajući na Bajdenovu karijeru senatora i potpredsednika.

BBC navodi da je Tramp u govoru spomenuo Bajdena više od 40 puta, a da kandidat demokrata nije nijednom spomenuo Trampa u svom govoru prošle nedelje, iako je kritika Trampa prožimala njegovo obraćanje.

Video: Šta se sve tačno desilo ispred Bele kuće dok su agenti odvodili Trampa na sigurno

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amerika

    28. avgust 2020 | 15:30

    Svi Srbi za Trampa...

  • Realista

    28. avgust 2020 | 14:19

    Tramp i Bajden su lice i nalicje iste medalje Tramp je dosta jednostavan u svojim govorima i ljudi ga razumeju ali za vreme njegove vladavine je sve ostalo isto ali nije zapoceo nijedan rat, to cenim i postujem i to treba da nastavi Jedini americki predsednik koji je hteo nesto da promeni je Dzon Kenedi koji je napisao Executive Order 11110 (Izvrsna naredba 11110) On je u tom dekretu naveo da se nadleznost stampanja americkog dolara prenese sa Federalnih Rezervi na americko Ministarstvo Finansija (Department of Treasury) Trenutno Federalne Rezerve koje su privatna banka sa saveznim ovlascenjima , zajme novac americkoj drzavi uz abnormalnu kamatu tako da su zapravo bankari u Federalnim Rezervima pravi gospodari Amerike i oni kontrolisu emisiju dolara Ali je , nazalost JFK ubijen 1963. Verovatno je ubijen zbog tog dekreta... Zivot u Trampovoj Americi je ostao isti zivotu u Obaminoj Americi - Zdravstveno osiguranje je privatno i placa se a ako pacijent nema polisu osiguranja sam placa bolnicki racun - Farmaceutske kompanije su povecale cene lekova tako da 50% Amerikanaca koji uzimaju lekove na recept ne mogu da uzmu lekove jer su preskupi - Obican narod je duznickom ropstvu,zivi se na kredit sa astronomskim kamatama - Kuce se uzimaju na hipoteku koja se otplacuje dozivotno Ovo ce uvek biti jer svaka americka adminstracija ima scenario po kojem radi i radice tako svaka sledeca administracija bio to Bajden bio to Tramp Bio to bilo ko radice isto po scenariju. Voleo bih da Tramp bude reizabran jer je manje zlo od Bajdena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA