≫ 

Tramp prihvatio republikansku nominaciju, oštro napao Bajdena: U govoru ga spomenuo više od 40 puta

 ≫ 

Tramp je upozorio da bi pobeda Bajdena, kako je rekao, "srušila" američki san

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika amerika
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • amerika

    28. avgust 2020 | 15:30

    Svi Srbi za Trampa...

  • Realista

    28. avgust 2020 | 14:19

    Tramp i Bajden su lice i nalicje iste medalje Tramp je dosta jednostavan u svojim govorima i ljudi ga razumeju ali za vreme njegove vladavine je sve ostalo isto ali nije zapoceo nijedan rat, to cenim i postujem i to treba da nastavi Jedini americki predsednik koji je hteo nesto da promeni je Dzon Kenedi koji je napisao Executive Order 11110 (Izvrsna naredba 11110) On je u tom dekretu naveo da se nadleznost stampanja americkog dolara prenese sa Federalnih Rezervi na americko Ministarstvo Finansija (Department of Treasury) Trenutno Federalne Rezerve koje su privatna banka sa saveznim ovlascenjima , zajme novac americkoj drzavi uz abnormalnu kamatu tako da su zapravo bankari u Federalnim Rezervima pravi gospodari Amerike i oni kontrolisu emisiju dolara Ali je , nazalost JFK ubijen 1963. Verovatno je ubijen zbog tog dekreta... Zivot u Trampovoj Americi je ostao isti zivotu u Obaminoj Americi - Zdravstveno osiguranje je privatno i placa se a ako pacijent nema polisu osiguranja sam placa bolnicki racun - Farmaceutske kompanije su povecale cene lekova tako da 50% Amerikanaca koji uzimaju lekove na recept ne mogu da uzmu lekove jer su preskupi - Obican narod je duznickom ropstvu,zivi se na kredit sa astronomskim kamatama - Kuce se uzimaju na hipoteku koja se otplacuje dozivotno Ovo ce uvek biti jer svaka americka adminstracija ima scenario po kojem radi i radice tako svaka sledeca administracija bio to Bajden bio to Tramp Bio to bilo ko radice isto po scenariju. Voleo bih da Tramp bude reizabran jer je manje zlo od Bajdena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA