≫ 

Tramp brani tinejdžera ubicu: "Pa, bio bi mrtav da nije pucao"

 ≫ 

Maloletnog ubicu iz Kenoše branio predsednik SAD

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Istina
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Istina

    01. septembar 2020 | 15:59

    Boze me sacuvaj sveznalica koji sve razumeju i sve znaju... Prvo nije tacno da je oruzje u ilegalnom posedu nego je uredno registrovano sa ATF agencijom na njegovo ime nakon FBI kriminalne provere. Drugo on se povlacio kada je napadnut VATRENIM oruzjem, skateboardom, palicama, rukama i nogama te su mu pokusali oduzeti oruzje urlajuci kako ce ga ubiti! Razoruzao je jednog od napadaca tako sto mu je pucao u ruku u kojoj mu je bio pistolj marke "GLOCK" koji je pronadjen na licu mesta napada!!! Cinjenica je da je mladic postupio neverovatno stalozeno i pucao iskljucivo u neposredne napadace!!! 100% CISTA SAMOODBRANA Ne padajte na senzacionalisticke naslove i lazna izvestavanja CNN-a i slicnih. Njihovo izvestavanje kao i vecina priloga je cista izmisljotina za dnevno politicke potrebe. Postroji gomila intervjua sa manjinskim pripadnicima koji sami govore o tome da je sve samo politicka predstava kako bi izbacili Trampa iz bele kuce. Oni sami upiru prstom u lazove kao sto je Lebron Jejms. Kuka kako je jadan sa svim njihovim stotinama miliona discriminisan kao i jadna Misel Obama ili Opra. Sto neko mene ne diskriminise tako? Ne mene su zaustavili na ulici da mi objasne kako treba da se izvinem i gorko pokajem sto nisam pripadnik zato sto sam pogresne boje koze te da sam duzan platiti restituciju zbog toga sto su bili robovi? Ja rekoh a ko ce meni da plati za 500 godina pod Turcima? Blago teleci pogled i pitanje a ko su Turci?

  • FUT

    01. septembar 2020 | 12:01

    Rasistička država od vrha do dna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA