Tramp se šlogirao prošle godine? Knjiga o američkom predsedniku izazvala glasine

Spekulacijama se pridružio i nekadašnji sekretar za štampu Bila Klintona, Džo Lokhart, koji smatra da Tramp pokušava da prikrije da je imao probleme sa zdravljem

  • 0
Donald Trump, Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp oštro je demantovao glasine da je prošle godine bio u bolnici "Walter Reed National Military Medical Center"zbog navodne serije mini moždanih udara.

Tramp je na Tviteru rekao da je reč o "lažnim vestima" pošto je u knjizi Majkla Šmita "Donald Trump v. the United States" otkiveno da je potpredsednik Majk Pens navodno bio u pripravnosti tokom neplaniranog Trampovog puta u novembru 2019. godine, za koji je Bela kuća saopštila da je prvi čovek Amerika tada imao "slobodan vikend". Knjiga tvrdi da je aktuelni predsednik SAD bio u bolnici zbog manjih moždanih udara.

Spekulacijama se pridružio i nekadašnji sekretar za štampu Bila Klintona, Džo Lokhart, koji smatra da Tramp pokušava da prikrije da je imao probleme sa zdravljem, odnosno da je imao moždane udare. Američki predsednik oštro je odgovorio na ove navode.

- Ovo nema kraja. Sada pokušavaju da vam kažu da je vaš omiljeni predsednik, moja malenkost, bila u bolnici "Walter Reed Medical Center", i da sam imao seriju mini moždanih udara. To se meni nikada nije desilo, to su lažne vesti. Možda misle na drugog kandidata iz druge partije - napisao je Tramp, aludirajući da je kandidat iz redova demokrata Džo Bajden možda imao šlog.

Video: Tramp: Nisam bio u bunkeru, agenti su me sklonili u Ovalnu sobu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA