Tramp napustio intervju: Rekao im da imaju dovoljno materijala, ali ga je naljutila jedna stvar

Prvi čovek Amerike otišao je sa razgovora posle 45 minuta

  • 1
Donald Tramp

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp otišao je ranije sa intervjua za emisiju “60 minuta” i kritikovao je novinarku Lesli Stol što nije nosila zaštitnu masku u Beloj kući.

Kako javlja CNN, Tramp je napustio razgovor posle 45 minuta pošto je izrazio mišljenje da im je dao sasvim dovoljno materijala i nije se vratio za planirani segment u kome bi zajedno šetao i pričao sa novinarkom u društvu potpredsednika SAD Majka Pensa.

 

Umesto toga, Tramp je objavio video snimak Stolove u Beloj kući i aludirao na to kako nije nosio masku.

- Lesli Stol iz “60 minuta” nije nosila masku u Beloj kući posle intervjua sa mnom. Nastavak sledi - napisao je Tramp na “Tviteru”, prenosi "Daily Mail".

Na video snimku koji je objavio predsednik Tramp pokazuje Stolovu bez maske kako razgovara sa dvojicom muškaraca sa maskama, držeći uz sebe hrpu papira, a mediji pretpostavljaju da je reč o njenim beleškama sa intervjua.

Stolova je danas intervjuisala i Trampa i Pensa u Beloj kući. Takođe je obavila razgovore sa protivkandidatom Džoom Bajdenom, odnosno senatorkom Kamalom Heris, a ta epizoda trebalo bi da bude objavljena u nedelju.

Video: Donald Tramp napustio bolnicu u kojoj se nalazio zbog korona virusa i vratio se u Belu kuću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    21. oktobar 2020 | 06:28

    U pravu je šta je tako postupio sa novinarkom koja ne poštuje mere zaštite ni sagovornike koji nose masku...mnogi pokušavaju da zaraze predsednika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA