Tramp vodi ljubav sa misicom: Umetnička instalacija ili najštrokavija politička kampanja ikad

Ostalo je još nekoliko dana do američkih predsedničkih izbora a u kampanju se uključuje sve i svako- meta je ista Donald Tramp

  • 2

Voštana figura Donalda Trampa tokom seksualnog čina sa Mis univerzuma "krasi" izložbeni prostor u londonskom Sohou.

Donald Tramp i Džo Bajden nalaze se u finišu trke za predsedničku funkciju u najmoćnijoj zemlji sveta. Bajden je na svoju stranu mobilisao šaroliku koaliciju koju čine borci za ljudska prava, ekološki aktivisti, umetnici, influenseri sa društvenih mreža, ali i velike medijske korporacije. I dok sam Bajden nema oštrih nastupa prema protivniku, prljava kampanja se vodi formalno van kišobrana američkih demokrata. Svaka izjava i svaki detalj Trampove, izuzetno kontroverzne, biografije se koristi u kampanji.

Umetnica Alison Džekson završila je Kraljevski koledž i posvećena je fotografiji i scenskoj umetnosti. Uglavnom se bavi kritikom kulture slavnih praveći često veoma provokativne instalacije. Na sebe je skrenula pažnju kada je devedesetih godina 20. veka napravila figuru deteta koje bi moglo da se začne iz veze princeze Dajane i njenog ljubavnika egipatskog milionera Dodija el Fajeda. Nastavila je da provocira kraljevsku porodicu, a ulaskom Donalda Trampa u politiku dobila je veliku inspiraciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir Dj

    30. oktobar 2020 | 06:35

    A ovo je više besplatna reklama za Trampa!

  • Gagi

    30. oktobar 2020 | 00:07

    Satanistima se vidi kraj i ova ce na robiju uskoro, drzte gace fasisti Tramp dobija izbore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA