≫ 

Prijatelj albanskog teroriste otkrio šta je radio za vreme prve blokade: Bio obezbeđenje u bolnici

 ≫ 

Fejzulaj je u proleće bio zaposlen i primao je minimalac

Komentari

  • Zoran Knezevic

    17. novembar 2020 | 11:51

    Kad se setim koliko su laži Austrijanci izgovorili o nama Srbima, koliko su nas strastveno posipali katranom i perjem, onda mi je jasno kako neke stvari dodju na naplatu. U vreme bombardovanja Srbije, živeo sam u Beču gde nije moglo da se pobegne od strašnih laži o Srbima koje su brujale sa svih stanica. U podzemnoj železnici, u supermarketu na ulici, sa svih strana su odzvanjale "poslednje vesti", kako Srbi upravo siluju 50.000 Albanki, kako su zatvorili 300.000 Albanaca na nekom stadionu, koji čekaju egzekuciju, kako smo proterali 800.000 Albanaca i neverovatan broj drugih najogavnijih laži. Demonstrirali smo svih 90 dana bpmbardovanja, gde je učestvovalo od 1000 do 20.000 demonstranata. Državna televizija Austrije ORF, NIJEDNOM nije htela da izvesti o demonstracijama?! Uveče smo se sakupljali ispred zgrade ORF-a i u vreme vesti u 20,ooh, galamom i zvižducima ometali program ali, uzalud. Zatvarali su prozore u studiju ali, nisu hteli da kažu kako u Beču demonstrira toliko i toliko hiljada Srba i zbog čega. Ovo im se vraća kao bumerang, i tek će im se vratiti.

    • 17. novembar 2020 | 13:31

      Mara

      @Zoran Knezevic

      Ja sam tada bila u Nemackoj i radila u trgovini a sef mi je bio Albanac, da samo znate sta sam prezivela. Pljuvanje, ignorisanje od strane kolega, mrzeli su me iz dna duse a svi su trcali oko sefa i dodvoravali se. Eee da znate kako je strasno bilo biti Srpkinja jedna jedina medju 30 radnika koji su bili na strani Albanaca.

  • Antun pokatoliceni srbin

    17. novembar 2020 | 11:46

    To su firme za iznajmljivanje radnika ostane im isto toliko koliko njemu daju kad im se radnik ne svidja ajde napolje jer su ne zasticeni jednom nam profesorica rece u Nemackoj da je to zlo stiglo iz amerike I eto siri se na balkan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA