Korona ipak nije bila u Srbiji pre eksplozije u Vuhanu: Materijalna greška u studiji obmanula svet?

Naučnici tragom virusa došli do zaključka da je korona postojala u drugim zemljama mnogo pre nego što buknula u Vuhanu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Noca
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Noca

    30. novembar 2020 | 23:56

    Jedino mi IMAMO TU ČAST da je pojam VAMPIR ponikao od nas... pa je verovatno Srbija poslala virus preko tih ezoteričnih bića svima-u inat! SRAMOTA ZA TE VRHUNSKE SVETSKE STRUČNJAKE KOJI SU TO IZJAVILI!!! Ne znamo gde ćemo od muka koje su nas snašle za sve ove prethodne decenije, bar većina nas smrtnika, nacija, na žalost, veliki deo, oboleo od raznih modela karcinoma, tipova dijabeta, a o kardiovaskulatnom raspadu dobrog dela da i ne govorimo!!! Mentalni zdravlje dobrog dela nacije na kritično liniji, a deo je već ispod crte... TAJ GENIJE ILI TI INGENIJALNI MOZGOVI KOJI SU IZJAVILI DA JE VEROVATNO VIRUS KRENUO IZ SRBIJE, NEKA DOĐI KOD NAS, U GOSTE. U SRBIJU. DA NE ČEKAJU DA ISPITUJU PO BELOME SVETU RAZNE TIPOVE GENOMA VIRUSA, NEGO DIREKTNO, U ŽARIŠTE KOD NAS. UZ VIRUS ĆEMO IH SRDAČNO DOČEKATI, KAKO SAMO MI ZNAMO-SO HLEB, SARMA, RAKIKICA VRUĆA POGAČA, PODVARAK, PITE ŠTRUDLE, ITD. E, KADA SE BUDU ZARAZILI TIM NAŠIM VIRUSOM, NEKA ONDA ISPITUJU DA LI JE BILO JUNEĆE ILI SVINJSKO MESO, ULJE ILI MAST, ORASI ILI LEŠNIK. NARODE, CRKAVAMO OD VIRUSA KOJI SMO DOBILI OD TIH VELIKIH HUMANIH"PRIJATELJA", MUČIMO MUKU NAJNOVIJU NA SVE NAŠE DOSADAŠNJE MUKE, A NAMA SE PRIŠIVA TAKAV BEZOBRAZLUK!!! S R A M O T A!!!V R H U N S K A!!! ZA C I V I L I Z O V A N I SVET TAMO NEGDE, DALEKO!!! MI ISPADODMO VARVARI KOJI SU RAZBOLELI CEO SVET. PONOSNA SAM ŠTO SAM SRPKINJA. TAKVI SMO-KAKVI SMO. KOME NE ODGOVARAMO NEKA NAS NE SPOMINJE. NARAV NAM JE ČUDNA. ALI SMO LJ U D I SA DUŠOM I SRCEM!

  • Deda

    30. novembar 2020 | 21:26

    Oktobar, novembar, decembar 019 po Srbiji su ljudi oboljevali od Korone, neki i umirali od teskih upala pluca... sporadično!!!

  • Gera

    30. novembar 2020 | 19:11

    Sledeća nedelja je ključna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA