≫ 

Najstrašniji snimak iz Kongresa: Zabeležen trenutak u kom je upucana žena koja je kasnije preminula

Ona je upucana u trenutku kada su Trampove pristalice pokušale na silu da uđu u Kongres

  • 46
Demonstranti Kapitol Hil Foto: Tanjug/AP

Najmanje četiri osobe poginule su tokom jučerašnjih nereda između pristalica predsednika Donalda Trampa i policije, kada su demonstranti upali u Kongres. Na društvenim mrežama objavljen je snimak pucanja u, za sada, jedinu poznatu žrtvu.

Ešli Bebit, veteranka američkog ratnog vazduhoplovstva iz San Dijega, upucana je u trenutku kada su Trampove pristalice pokušale na silu da uđu u dvoranu Kongresa.

Trenutak u kom je ispaljen smrtonosni hitac zabeležen je kamerom, a snimak se širi društvenim mrežama.

Upozoravamo vas da je snimak uznemirujući!

Prema nezvaničnim informacijama, pucao je jedan od policajaca koji rad na obezbeđivanju Kapitola.

Snimak je objavio i New York Post.


Ashli Babbit, of San Diego Printskrin: Twitter/CommonAshSense

Da podsetimo, američki mediji su danas objavili njen identitet, a neposredno pre upada Trampovih pristalica u Kongres, ona je na Tviteru napisala da ih "ništa neće zaustaviti" i da je "oluja stigla".

Video: Borba suzavcem i pendrecima : Sukob policije sa Trampovim pristalicama u Kapitol Hilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    7. januar 2021 | 14:01

    Možete li zamisliti kako bi svet reagovao da se ovo desilo negde na istoku ili kod nas? Osude, sankcije i sve ostalo uz pozive na demokratiju i poštovanje volje naroda. Njihova demokratija na delu uvek nosi krv i živote onih koji misle i izgledaju drugacije.

  • Aca

    7. januar 2021 | 13:35

    Sad sirom Amerike Belci da protestvuju ovo je bruka i ovo je ta demokratija ovo je demonkratija pokrafu izbore pobiju narod i nikom nista jel to taj Zapad pa Lukasenko je demokrata na kvdrat za Americke zlocince!!!Molim da se objavi

  • Danilo

    7. januar 2021 | 13:50

    Kada ćete shvatiti jednu stvar? Amerika ne funkcioniše kao mi, oni nemaju kult ličnosti, oni nemaju vođu, kod njih se glavne i krupne stvari ne menjaju u zavisnosti od toga ko je na vlasti. Amerika je čitav jedan sistem, kao skup zupčanika koji rade u skladu jedni sa drugima i ti zupčanici će samleti i eliminisati sve i svakog ko pokuša da igra van sistema. Zato i jesu duže od sto godina bog i batina u svetu, kod njih ni jedan čovek, koliko god jak bio, ne može da radi šta hoće i kako hoće, jer će ga sistem zdrobiti. A kod nas se sve menja iz korena kako ko dođe na vlast i uvek krećemo iz početka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA