"Pa nije ona Don Korleone": Muke kraljice Elizabete sa Harijem i Megan, dok joj je muž u bolnici

Kraljica i njena porodica nisu familija Korleone od Vindzora. Tu ne postoje plaćene ubice koje idu okolo i "ućutkuju ljude", rekao je biograf princa Čarlsa i vojvode od Edinburga

  • 4
Queen Elizabeth II, kraljica Elizabeta II Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II suočava se sa verovatno najtežim periodom u istoriji svoje višedecenijske vladavine. Dok je njen suprug princ Filip u bolnici zbog infekcije prouzrokovane Kovidom-19, njen unuk princ Hari i njegova supruga Megan Markl odlučili su da pred kamerama opširno pričaju o svom životu na dvoru.

Uoči velikog intervjua princa Harija i Megan Markl koji su ekskluzivno dali svojoj prijateljici i slavnoj televizijskoj voditeljki Opri Vinfri, cure delovi njegove najave koji i sami već puno otkrivaju.

Na Oprino pitanje Megan kako se snašla na dvoru, otkrila je da je kraljevski život za nju bio neizdrživ, nakon čega ju je pitala da li je ona bila primorana da ćuti... Ovaj deo intervjua "probudio" je stručnjake za kraljevsku porodicu, koji su žestoko osudili Oprin intervju i poručili da na ovaj način pokušavaju kraljicu Elizabetu da predstave kao da je mafijaški bos Don Korleone iz čuvenog Kuma.

Britanski mediji pišu da bi Bakinghemska plata trebalo da se plaši, s obzirom na to da je najavljeno da će intervju čije je emitovanje najavljeno za nedelju, biti duže od prvobitnih 90 minuta kako je planirano.

Opra je najavila da će Hari i Megan otkriti neke šokantne stvari, koje će, kako se veruje, duboko potresti kraljicu, princa Čarlsa i princa Vilijema.

Robert Džobson, biograf princa Čarla i vojvode od Edinburga, rekao je da je najava intervjua "melodramatična glupost".

Prince Harry, Meghan Markle, Princ Hari, Megan Markl Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA

- Kraljica i njena porodica nisu familija Korleone od Vindzora. Tu ne postoje plaćene ubice koje idu okolo i "ućutkuju ljude". Megan je uvek imala zaštitu pripadnika Skotland jarda. Srećom, nikad nije fizički bila ugrožena i Hari to zna. Ta priča o tome da ju je neko "ućutkao" je smešna. Dobro je kao priča, shvatam, ali po koju cenu za kraljicu, princa Filipa i kraljevsku porodicu, kao i po reputaciju naše zemlje - upitao je Džobson, prenosi Daily Mail.

O najavama da će Oprina emisija trajati dva sata umesto 90 minuta, stručnjak za kraljevsku porodicu Ričard Ficvilijams je rekao da bi tih dodatnih 30 minuta moglo da bude zastrašujuće za kraljevsku porodicu.

- Da li je ovo zato što su Hari i Megan ljuti zbog ukidanja apanaže ili je to oduvek bilo planirano? Intervju sa Oprom će odrediti njihove buduće odnose sa kraljevskom porodicom - rekao je Ficvilijams.

Hari i njegova draga našli su se na udaru brojnih kritičara, koji su ih napadali na društvenim mrežama.

- Mora da je bilo veoma teško useliti se u kuću koja košta 11 miliona dolara, potpisati ugovore sa Netfliksom i Spotify... Dakle, ako ste želeli tih i miran život, živite ga, tiho i mirno - stajalo je u statusu jednog kritičara.

Ono što je sigurno jeste da CBS može svakako dobro da zaradi na ovih dodatnih 30 minuta intervjua. Veruje se da 30 sekundi reklame u prajm-tajmu ide i do 200.000 dolara. Iako mnogi tvrde da Megan i Hari ne dobijaju novac za intervju sa Oprom, stručnjaci veruju da je to deo njihovog plana da izgrade brend u SAD, težak milijardu dolara, nakon što su potpisali ugovore sa Netflix i Spotify vredne najmanje 100 miliona dolara.

Najava intervjua verovatno je uznemirila Bakinghemsku palatu. I dok nije jasno kako Hari tačno upoređuje njihov tretman sa tretmanom princeze Dajane, kraljevski stručnjaci već su kritikovali njegovu odluku da pokrene to pitanje.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA