Tragična smrt male Maje: Majka i očuh ćerkici (3) zarili igle u srce i pluća, kao deo rituala

Maja je preminula u bolnici u Argentini

  • 9
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Policija u Argentini uhapsila je muškarca i ženu zbog sumnje da su ubili trogodišnju devojčicu izvodeći nad njom satanistički ritual.

Maja Valehos umrla je u bolnici od posledica infekcije koje su izazvale igle koje su joj, kako se sumnja, majka (20) i očuh (19) zaboli maltene do srca i u pluća tokom rituala.

Detetu su zarili debelu iglu za šivenje, koja se koristi za ušivanje futbalske lopte, gotovo do srca. Drugu iglu, koja je izgleda bila zarđala, su joj zarili u pluća i dete je od infekcije dobilo sepsu, od koje je na kraju i preminulo, pokazala je obdukcija.

Nakon Majine smrti majka i očuh su pokušali da pobegnu iz straha da bi meštani mogli da ih linčuju, ali su ubrzo pronađeni u obližnjem selu.

Majka devojčice, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, tražila je da je puste iz pritvora jer su je tamo, kako tvrdi, tukli.

Tužilaštvo dvoje mladih tereti za nanošenje teških telesnih povreda usled kojih je došlo do smrtnog ishoda.

- Igle koje su detetu ubadali u telo, u grudni koš, dovele su do stravične infekcije pluća i bubrega, što je na kraju rezultiralo prestankom rada srca devojčice - naveli su iz Tužilaštva.

Policija i tužilaštvo nisu hteli da otkriju u kom zatvoru drže osumnjičene iz straha da bi ogorčeni građani mogli da napadnu objekat kako bi osvetili smrt devojčice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA