≫ 

Pucnjava i panika u tržnom centru u SAD: Bivši radnik zapucao, ubijena jedna osoba, ima ranjenih

Policija je apelovala na građane koji žive u blizini da ostanu u svojim kućama

  • 8
Pucnjava u tržnom centru u SAD Foto: Tanjug/AP

Najmanje jedna osoba je ubijena, a dve su ranjene danas u pucnjavi koja se dogodila u tržnom centru na Long Ajlendu, javljaju američki.

Kako navodi "New York Post", napadač je pobegao autobusom sa mesta napada, te je u toku potraga za njim. Prema navodima vlasti, osumnjičeni za napad je Gabrijel Vilson.

Policija navodi da se napad desio u radnju u kojoj je u trenutku pucnjave bilo oko 100 ljudi. Posle pucnjava, u prodavnici je izbila vriska i panika.

Prema poslednjim informacijama, 31-godišnji Vilson radio je u prodavnici u kojoj je došlo do pucnjave.

Gabriel DeWitt Wilson Gabrijel Vilson, Foto: Facebook/Nassau County Police Department

Policija je apelovala na građane koji žive u blizini da ostanu u svojim kućama.

- Policija pretražuje tu oblast i obližnje škole su obaveštene da budu zatvorene, odnosno da obezbede svoje zgrade. Osumnjičeni još nije uhapšen i molimo građane u tom regionu da ostanu u svojim kućama - navela je lokalna policija.

Video: Mesto na kome je ubijen Srbin u Koloradu: Ovo je izjava žene koja je sve videla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    20. april 2021 | 19:11

    Auuu,Ova Amerika je rizičnija od Sirije.Sve psihopata do psihopate,od policajaca do crnaca,belaca..ne zna se ko je gori..

  • Перагеније

    20. april 2021 | 20:28

    Бајдену и сличним дилејама требало би објаснити да у Америци НЕМА посла за обичан, поштен свет. У Волмарту, нпр., раде за сићу - без још једног посла не могу ни да се прехране - без могућности напредовања у послу... Виртуелни новац се гомила по ободу Америке... ТО је препознао Трамп - ЗАТО и страда.

  • Brundo

    20. april 2021 | 23:09

    Tako je to kad se jedno drustvo sistematski unistava decenijama a mediji pomazu u tome ispiranjem mozga.Nikad veca beda i siromastvo kod njih.Droga na svakom koraku.Banke proganjaju ljude.Zdravstveno osiguranje pusti san za Amerikance.Da stvar bude gora to je politicki, etnicki, verski i rasno vrlo heterogena drzava.Razlicitosti ce da im dodju glave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA