≫ 

Premijer Luksemburga pozitivan na korona virus

Pokazuje blage simptome (groznica, glavobolja) i nastaviće da obavlja svoje dužnosti i funkcije na daljinu

  • 2
Gzavije Betel odlikovanje Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Premijer Luksemburga Gzavije Betel pozitivan je na kovid-19, ima blage simptome i biće u samoizolaciji 10 dana, saopštila je luksemburška vlada.

Betel (48) se sam testirao i rezultat je bio pozitivan, da bi bio potvrđen naknadnim PCR testom, preneo je Rojters, navodi Tanjug.

Premijer trenutno pokazuje blage simptome (groznica, glavobolja) i nastaviće da obavlja svoje dužnosti i funkcije na daljinu, navodi se u saopštenju njegovog kabineta.

Betel je učestvovao na dvodnevnom samitu EU u Briselu ove nedelje, gde su među učesnicima bili francuski predsednik Emanuel Makron, nemačka kancelarka Angela Merkel, italijanski premijer Mario Dragi i drugi evropski lideri.

Video: Vesić: Očekujemo duže radno vreme za ugostitelje i trgovce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    28. jun 2021 | 16:21

    sve moj do mojega sve sami prevaranti blaga tempratura pa to se pojavi ako naglo popije flasu hladne kisele vode pri velikoj vrucini i bio si znojav 😅 pojedes veci sladoled popijes 2-3 hladna piva i da ne nabrajam jos sve te izazivace blagog bola i 🤒 ali manipulacije polako krecu uzimaju maha za 3-4 meseca eto sada premijer pa ce poceti i drugi visi sluzbenici da dobijaju i verovatno bitna stvar izbegavaju VAKCINU ako su prelezali koronu to mnogi sada rade

  • Milica

    28. jun 2021 | 08:33

    A vakcina???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA