Roditelji stavili sliku ćerke kraj drveta gde je nađeno njeno telo: Ko je ubio devojčicu kod Beča?

Roditelji se nadaju da će neko prepoznati njihovu ćerku i pomoći u istrazi

  • 0
Devojčica, Austrija, ubistvo

Printscreen/Youtube/OE24

Austrijska policija navodno je privela dve osobe osumnjičene za ubistvo devojčice (13) iz Donje Austrije, čije telo je pronađeno u subotu na zelenoj površini u Donauštatu  u Beču, naslonjeno o drvo.

Devojčica je imala modrice po vratu i grudima, a obdukcijom je ustanovljeno da je malena zadavljena.

Roditelji su se javili policiji u nedelju, nakon što su objavljeni podaci da je pronađeno beživotno telo deteta u crnoj dukserici sa natpisom "živi ili umri" i crno-belim pantalonama. Nažalost, potvrdili su svoje najgore sumnje, da im je ćerka mrtva.

Nakon identifikacije tela, roditelji su otišli do mesta gde je ono pronađeno i kraj drveta spustili uramljenu fotografiju svoje ćerke, cveće i upalili su sveće, sa nadom da će neko prepoznati njihovo dete i policiji dostaviti preko potrebne informacije o ubici, prenose austrijski mediji.

Telo devojčice pronašli su prolaznici u subotu oko 7 časova na zelenoj površini. Oni su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je po dolasku na lice mesta samo mogla da konstatuje smrt devojčice.

Nije poznato kako je dete došlo do Beča, niti sa kim se srela. Mediji pišu da nije prvi put da je nestala od kuće, a daljom istragom bi trebalo da bude ustanovljeno sa kim se poslednje videla, kao i ko je mogao da joj naudi.

Policija proverava sve njene kontakte kako bi što pre došli do informacija neophodnih da se rasvetli ovaj stravičan zločin.

Sumnja se da je devojčica zadavljena na drugom mestu, te je potom njeno telo doneto u Donauštat i ostavljeno naslonjeno o drvo.

Policija je, kako piše Kleine Zeitung, izuzela snimke sa sigurnosnih kamera jedne obližnje apoteke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA