"Šta sam uradio?": Policajci ispalili elektrošoker u starca (75) bez upozorenja, on pao

Nesrećni čovek bio je u donjem vešu u tom trenutku

  • 5
Michael Clark Kolorado omamljivač

Printskrin: Idaho Police Department

Stariji čovek (75) iz Kolorada doživeo je moždani udar i puklo mu je slepo crevo nakon što su policajci iznenada upali u njegov dom i u njega ispalili elektrošoker.

Nesrećni čovek bio je u donjem vešu u tom trenutku.

Majkl Klark je navodno otvorio vrata svog stana 30. maja, kada su mu Nikolas Haning i drugi policajac naredili da baci oružje nalik maču.

Klark je stavio predmet na policu iza sebe, ali je rekao policajcima da neće da legne na pod, nakon što su mu to naredili, prenosi Independent.

Ubrzo nakon toga Haning je ispalio elektrošoker u njega bez upozorenja. Na snimku vidi se kako Klark pada unazad i udara glavom. Čini se da je bio bez svesti.

Nakon toga su policajac i njegova koleginica, koja nije identifikovala, izvukli Klarka iz stana i stavili mu lisice.

Advokat porodice Klark rekla je da će podneti tužbu za ponašanje prema svom klijentu, i da se njegovo zdravlje pogoršalo nakon incidenta, a otad je doživeo moždani udar i pucanje slepog creva. Njegovo stanje zahteva nedelje lečenja u bolnici.

Policajac Haning je otpušten 15. jula posle tri godine u odeljenju policije i optužen je za napad.

Komšinica koja se takođe vidi na snimku, rekla je policajcima da se svađala sa Klarkom jer joj je rekao da bude tiha, iako je i sama spavala. Ona je takođe optužila Klarka da ju je udario u lice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    24. jul 2021 | 10:27

    Go starac, kakva opasnost preti od njega, kakva su pravila u policiji, dali bi tako postupila prema nepokretnim osobama u kolicima, nemogu biti isti starije osobe,slabije i koje sporije razmišljaju kao mlađi u punoj snazi... Poznam jednog dečka od 11 godina koji je čekao na stanici majku da autobusom stigne sa posla kad su na njega skočili 5 policajaca sa uperenim pištoljima,oborili ga na asfalt i stavili lisice pritiskajući ga koljenima, srećom stigla majka pre nego šta su ga odvezli, pa su ga pustili...kasnije došao komandir da im se izvini...dečko mesecima nije mogao spavati,išao na terapije,imao strah da ponovo izađe ispred svoje zgrade... Nastradao zbog lopova koji su opljačkali staricu,policiji pokazala da su otišli na stanicu ispred zgrade...tako je u Americi...

  • Jea

    24. jul 2021 | 15:49

    Idemo sad,white lives matters....

  • Jelena

    25. jul 2021 | 06:48

    DIVLJI ZAPAD BUKVALNO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA