Bajden najavio povlačenje američkih snaga iz Iraka

Američki predsednik nije precizirao da li planira da smanji američki kontingent u Iraku, koji sada broji oko 2.500 vojnika

Komentari

 • PRC

  Uskoro nam dolaze novi omladinci naprednjaka. 😜

 • Djape

  Najbolji predsednik amerike do sada. Povlaci vojsku iz avganistana, evo sad iz iraka. Za razliku od trampa koii je bio ratnicki nastrojen.

  • PRC

   @Djape

   Od kada se bežanje zove povlačenje? 😜😜😜

 • Vitez Koja

  Do juče su kao bili na ivici sukoba sa Iranom, pre toga sa Severnom Korejom, sada se prebacuju na Kinu, a Rusi su im dežurni krivci.Sve u cilju podizanja vojnog budžeta, kako bi se pojedinci ošašavili od love.Jedino koga napadaju su države koje su slabije vojno, a imaju određene resurse koje oni posle isisaju (Irak, Libija Sirija,Kosovo i Metohija, Afganistan)ili ih upotrebe za neke političke i strateške sukobe koji odgovaraju Amerima(Hrvatska, Slovenija, Bosna, Kosovo i Metohija, Ukrajina). Obzirom da ih Kinezi već gaze ekonomski, moraće da razmišljaju kao i Nemci da naprave još neke sukobe, odnosno migracije kako bi obezbedili jeftiniju radnu snagu da bi mogli da bi snize cenu proizvoda, kako bi mogli da probaju da pariraju Kinezima.

 • Bibi

  Povlači iz Iraka,šalje ih kod slugu uz granicu sa Rusijom da provociraju sukobe.Provodni su kao celofan.

 • Qwerty

  Povuci ih i sa Kosova da se to lepo reši.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima