Rusi veruju da će Zapad da pravi zvrčke oko izbora: "Biće provokacija"

Imamo informacije o tome na kojim mestima će delovati, koje tačke će biti pogođene. I naše odgovarajuće strukture su toga svesne, između ostalog i zahvaljujući našoj delatnosti, naveo je Nariškin

  • 5
Rusija, glasanje izbori

Foto: Tanjug/AP

Direktor ruske Spoljnoobaveštajne službe Sergej Nariškin upozorio je danas da Zapad sprema provokacije u Rusiji tokom sledećih parlamentarnih i predsedničkih izbora,

On je dodao ta služba ima podatke o tome kako će se to tačno dogoditi.

Na pitanje da li treba očekivati nove provokacije iz inostranstva pre izbora, Nariškin je odgovorio: „Da, naravno. Naši protivnici se snažno pripremaju“.

„To će biti 2021. i 2024. godine“, dodao je Nariškin u intervjuu za televiziju Rusija 1, a prenosi Sputnjik.

- Imamo informacije o tome na kojim mestima će delovati, koje tačke će biti pogođene. I naše odgovarajuće strukture su toga svesne, između ostalog i zahvaljujući našoj delatnosti - naveo je Nariškin.

Izbori za donji dom savezne skupštine i drugim nivoima biće održani 17-19. septembra.

Članovi Državne dume biraju se na pet godina po mešovitom sistemu: 225 poslanika biraju se prema stranačkim listama, a 225 po jednomandatnim biračkim jedinicama u jednom krugu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA