≫ 

Anu su prodali kad je bila beba, sa 48 godina je upoznala svoju biološku majku: Ovo je njihova priča

Ana je dugo želela da upozna biološku majku, a jedan post na Fejsbuku otkrio je laž koja je razorila njenu porodicu

  • 4
Ana i Devora Printscreen: TV Todo Noticias

Ana Paula Tolosa Safigera iz Argentine ponovo je u zagrljaju svoje biološke majke i to 48 godina nakon što ju je njena baka prodala kako porodica ne bi bila osramoćena.

Devora, Anina majka, porodila se kada je imala samo 13 godina, a njena porodica je bila uverena da će ih društvo zbog toga najstrašnije osuditi. Zbog toga su Anu prodali jednoj porodici dok je još bila beba.

- Rekli su mi da sam još mlada da budem majka, da treba da se školujem, da gradim život. Otac mog deteta i ja smo želeli da pobegnemo, ali moji roditelji su me odgovarali od tog, govorili su mi da je život predamnom - ispričala je Devora u suzama.

Devora je otkrila da su njeni roditelji odveli Anu odmah nakon rođenja. Devojčicu su potom prodali jednoj porodici, ali Ana je dugo sumnjala da je njihovo dete, jer fizički uopšte nije ličila na njih. Par koji ju je "usvojio" nazvao ju je Marsela. Ana je tek sa 25 godina saznala da ne živi sa biološkim roditeljima.

- Kada sam se rodila, babica je mojoj majci rekla da je dobila dečaka, i da su ga dali u jednoj porodici u Magdaleni. Lagali su je, kako nikad ne bi mogla da me pronađe - rekla je Ana za lokalnu televiziju TN.

Da ironija bude još veća, Ana je odrastala u komšiluku gde je živela njena biološka majka, delilo ih je svega 20 ulica.

- Nekako sam uvek u srcu znala da žena koja se predstavlja kao moja majka nije moja majka. Ne mogu to da objasnim, ali bilo je tako još otkako sam bila mala - objašnjava Ana.

Ona je potom pokušavala da pronađe biološku majku, ali nije znala odakle da počne i gde da je traži.

Onda je, tokom pandemije, Anu kontaktirao njen biološki rođak na Fejsbuku, a potom je o svemu obavestio Devorine ćerke, odnosno Anine sestre, koje su potom majci rekle da su pronašli Anu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Marcos Sanchez Locutor (@marcoxbragado)

Rođak je pronašao Anu nakon što je društvenim mrežama krenula da kruži njena objava da traga za biološkom majkom. Ana je naime postavila svoju fotografiju iz detinjstva, a rođak je primetio da devojčica sa slike neverovatno liči na Deborinu decu.

Nakon što je stupio u kontakt sa Anom, u avgustu prošle godine urađen je DNK test, koji je potvrdio da su Ana i Devora 99,9 odsto u srodstu. Ana, koju su svi čitavog života zvali Marsela, tada je saznala pravu istinu o svom poreklu.

U to vreme Ana je živela u gradu La Plata, a Devora u Bragadu koji je udaljen na tri sata vožnje. Kako zbog korona restrikcija nisu bile u mogućnosti da lično upoznaju, više od mesec dana su komunicirale su putem video poziva.

- Kada smo se prvi put čule izgovorila je: "Ćao mama". Htela sam da umrem, samo da bih ponovo oživela. Pričale smo tri ili četiri sata. Želela sam samo da je zagrlim. Nisam želela da prestanem da pričam sa njom - prisetila se Devora kako je izgledao njihov prvi razgovor.

Onda je došlo i vreme da se sretnu i konačno zagrle nakon što su 48 godina bile razdvojene. Ana je takođe putem video poziva upoznala i svog oca, koji je od sreće neprestano plakao.

- Ovo je san iz kojeg ne želim da se probudim - bilo je sve što je Devora rekla kada je konačno zagrlila svoju ćerku.

Ana se u papirima i dalje vodi kao Marsela, ali sada čini sve kako bi promenila ime.

Video: Ovo je priča Mlađana, usvojenika iz Aleksinca koji sumnja da je otet kao beba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nancy

    28. avgust 2021 | 18:00

    A ko joj je inicijalno dao ime Ana? Roditelji nisu mogli jer su mislili da su dobili sina. Dakle, baka pre nego sto ju je prodala? Hit.

  • Lea

    28. avgust 2021 | 18:36

    Koliko je bula lepa beba i sada lepa zena. Evo, ja nemam deca volela bih, ali kupiti dete Boze sacuvaj. Prodati nezamislivo. Gospode.

  • Vaske

    28. avgust 2021 | 17:16

    Rasplakah se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA